folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Dumble Almayı Düşünüyom Ama Fikrinizi Alıyım Dedim...

Dumble Almayı Düşünüyom Ama Fikrinizi Alıyım Dedim...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

hoca almak istiyom böle arkadaşlarda falan var ama 30 kağıt vermeye kıyamıyom 10 kiloluk demir parçasına sizce napıyım daha ucuzunu bulurmuyum?

(Ankarada oturuyom ülkealanda 30 liraydı) 

Zugzwang
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    aga profesyonel bişi almak istiyorsan 200 ytl ye abim aldı pazarlık yaparak. voitin 50 kg lik dumbbell barbell seti. uzun boru + 2 kısa boru. tak çıkarlı. kafana göre takılıyorsun yani. ama sen ekonomik bişi istemişsin, birkaç sene önce sanayide demirciden yaptırdıydık, baya ucuza yapıyorlar. ama tek parça oluyor, kilosunu ayarlayamazsın. yani uzun lafın kısası para sorunsa demirciden yaptırt, hadi kolay gelsin, ben yatıyorum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    aga profesyonel bişi almak istiyorsan 200 ytl ye abim aldı pazarlık yaparak. voitin 50 kg lik dumbbell barbell seti. uzun boru + 2 kısa boru. tak çıkarlı. kafana göre takılıyorsun yani. ama sen ekonomik bişi istemişsin, birkaç sene önce sanayide demirciden yaptırdıydık, baya ucuza yapıyorlar. ama tek parça oluyor, kilosunu ayarlayamazsın. yani uzun lafın kısası para sorunsa demirciden yaptırt, hadi kolay gelsin, ben yatıyorum...
    -----------------------------

eyvallah hoca yok ya profesyonel bakmıyorum ben sadece bi heves öle 10-12 kiloluk tek  kısa boru böle bitane yeter işte sordum adam 30 lira dedi bnde kıyamadım düşündüm demir parçası diye bakalım heralde öle yapacam dediin gibi senin =) ..saolasın

Zugzwang
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

bende düşünüyodum geçen senin gibi.

25 lira 2*5 kg kıyamadım ona para vermeye

oturdum dükkanda kendim yaptım

hesapladım 5 kg için hangi çapta hangi boyda malzeme lazım diye.

kestim kaynattım geçtim

kendin yap daha iyi be 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 1784 Toplam Mesaj: 4