Dumurluk Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek

Beyler başınızdan geçen bi dumurluk olay war mı?Varsa paylaşalım!!!bnm başımdan geçmedi ama ingilterede kim 500 milyar ister türü bi program war!!adam bütün soruları hiç joker kullanmadan 1 milyona kadar getirio.Herkes hayret içinde falan programın sunucusu öle bi soru hazırlayın ki takılsın dio ve öle bi soru hazırlatıo ve program başlıo soru gelio adam düşünüo ve telefon jokerini kullanmak istediini sölüo adam tabii sunucu keyiflenio adam babasını aramak istio.babası telefona çıkıo ve baba büyük ödülü kazandıımı ilk sana söylemek istedim dio ve soruyuda bilio ve sunucu müthiş göt oluo:d

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    bunu daha demin forumda bi yerde gördüm ama buraya daha çok yakışıcağını düşündüm
    Olay izmirde bir belediye otobüsünde gelişiyor...
    yaşli bir amca elinde bastonuyla kalabalik bir otobüse biniyor,
    oturacak
    yer yok..bastonunu yere vura vura orta siralara dogru ilerliyor, taa
    arkaya kadar gidiyor ama kimsede tin yok..baston tiklamasndan rahatsiz
    olan gencin biri yüksek sesle bağiriyor amcaya "dede,su bastonunun altina
    keşke lastik taksaydin bu kadar ses çikarmaz, biz de rahat
    ederdik"...bütün gözler gence dikilirken yaşli adam istifini bozmadan
    otobüsü kahkahaya bogacak bomba cümleyi patlatiyor:

17-18 sene evvel o lastigi baban taksaydi simdi biz rahat
    ederdik!"...

by girdap
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    üüffff beee işte laf böyle konur :D zuhauahua süper koymuş ama varya ben o cocuğun yerinde olsam atlardım otobüsten :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kurt_Bey
    Kurt_Bey's avatar
    Erkek
    muaahahaha wallaha helal olsun bu amcaya ya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kith-Kanan
    Kith-Kanan's avatar
    Erkek
    laf süpermiş :)
    bi tanede benden o zaman, bi arkadaş anlatmıştı banada bunu
    eleman bi kısla görüşüyodu.aralarında ki ilişki tamamen hayvani içgüdülerini tatmin etmek üzerine kurulmuş bişedi:)
    biara buluşcaklardı falan baştan plan yapıolar nasıl sevişces dierek..
    eleman öneriler falan yapıyo.
    sora oral yapmayı öneriyo kısa
    kısda boşalmana izin vermem dio. eleman sebebini sorunca ''Hamile kalmaktan korkuyorum'' dio..
    bize anlattı bu olayı bizde oraldan hamile kalmak gibi bi düşünce karşısında girdiimiz şoktan kurtulup derse zor yetiştik. siz ne dersinis bilmem

*667* Neighbour Of Satan Born To Lose, Live To Win...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    simdi ben lisedeyim ben bir kac dersten butunlemeye kaldim iste sinavi bitirdim ciktim koridorda yuruyordum bir sinifin kapisinda din hocasi dikilmis duruyordu belliki disariyi gozluyordu kendisi cok iyi hocaydi sonra kapinin onunden gecerken icerde okulun en pic lerinden biri vardi cocuk en on siraya oturmus telefonla konusuyor

aynen soyle

- alo ahmet olum Hz Muhammet kac yilinda tam hatirlamiyorum bilmem neyapmistir dedi

cocukta hemen cevabi verdi hemen takirtakir takiryazdi

sonra ahmet lan namazin farzlarine filan oyle soruyodu iste

hoca bana bakti hadi olum yoluna baksen dedi yarildim hemde dumura ugradim ama hoca cok iyiydi

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    be_cool kanka çocuk telefonla konuşuyorsa derste muhtemelen seszi konuşuyordur ve sende sınıfın içinde değilsin kapıdasın peki çocuğun bu konuştuklarını nasıl duyuyorsun???
    birde hoca sınıftayken çocuk telefonla bağırark konuşsa bile hoca nasıl anlamıyo çünkü çocuk en önde oturuyor diyosun?

Fuck this world if they cant understand me!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    bizim okuldada olmuştu bi sınıfın hocası yazılı sırasında dışarıya çıktmış sonra tabii elemanların hepsi yumulmuşlar kopyaya,oysa adam sınıf kapısının üstündeki camdan kopya çekenlere bakıyomuş hiçbi salakta faketmemiş adam sınıfa girer girmez hemen kopya çekenlerin kağıtlarını toplamış,bizim elemanlarda iyi göt olmuş... :{

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    arkadasim cocuk din dersinden butunlemeye kalmisti ve sinifta tek basina oturuyordu sonsinifti cocuk 22 yasinda liseyi bitirecekti hocada iylik icin goz yummus disarda muduru filan kontrol ediyordu cocukta icerde konusuyodu nasil duydun diyorsun koridor cook sessizdi ve ben kapinin dibinden bakiyordum duymamak mumkun degil

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 1213 Toplam Mesaj: 9