folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dün Ankaradaydım İnsanlık Ayıbı..

Dün Ankaradaydım İnsanlık Ayıbı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Arkadaşlar dün verilen karar insanlık suçudur ve insanlık ayıbıdır. Bu ülkede yakılan canlar suç olarak sayılmıyorsa batsın böyle adalet . Miting sonrası sokağa inip yürümek istedik sokağa adım atmamızla  birlikte gaz bombası attılar karabalıkta yaşlı insanlar çocukların arasına attılar youtubede videoları var 

Emin olun hiç bir şey yapmadık taki gaz bombası yiyene kadar.

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

15 yıl karara bağlanmayan davaların zaman aşımından cortlayacağını bilmeyen çok azdır. 15 yıldır bu konu hep yürüyüşlere zemin oluşturdu. aynı zamanda bu olaylara. netice alınamadı. ben olsam artık yürüyüşlerle filan bunun çözülmeyeceğini anlardım.. ki anladım :) yangın anının görüntülerini izledim de.. (defalarca) iyi organize olamamış bir devlet teröründen başka birşey olmadığı kanaatine varıyorum her seferinde. olay yerine geç gelen polis jandarma itfaiye filan aslında herşeyi açıklıyor. peki iyi organize edilememediğini nerden anlıyoruz?

aslında toplumun bir kesimini suçlayabilmek için hazırlanmış  bir tezgah. 3-5 kişiyi görvlendirmişler provake etmeleri için. onlar da provake etmiş güzelce. ama yakalanmış salaklar.  1993-2002 arası doğrudan ve dolaylı olarak iktidardaki zihniyet, hiçbir engel olmadan istedikleri kararı verebilirdi. ama veremedi. bir ucu önemli birilerinin bitarafına değiyor belli. adamlar konuşursa ortalık iyice karışacak. aslında bu durumu da çok iiy politize ettiler. her yıl ısıtıp ısıtıp getirdiler. bu olayı sıcak tutarak, her yıl dönümünde, toplumun bir kesimini diğer kesimine düşman ettiler. kısacası bugünkü manzara şu: 1993 te oldu olan. aradan 19 yıl geçti. bu 19 yılın 9 yılında "sol", 10 yılında "sağ"  verdi kararları. ama bu olaya karar verilemedi. bu olayın sorumlusu malum derin devletti. delilleri kararttılar. şimdi de işin içinden çıkılamıyor. o günün aktörlerinin yarısı ölü yarısı da 1 ayağı çukurda. o günün vali'sinden başlıyacaksın. jandarma komutanı, emniyet müdürü, itfaiyecisi, belediyecisi.. tek suçlu orada film izler gibi yangın izleyenler değil. ellerinde bir patlamış mısır eksik. ogün tam bir saçmalık yaşanmış. en basiti, şehrin ortasında bir otelde yangın çıkıyor ve devletin hiçbir görevlisi orada yok. ta ki onca insan ölene kadar..

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mesajlari under sildi.

konuyu farkli yon mecralara cekmeden tartisalim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 748 Toplam Mesaj: 3