folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dunya Da Buyuk TURKİYE...

Dunya Da Buyuk TURKİYE...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

eger bugun dunya da altayapisi eksik ulke dersek aklimiza hemen 3. dunya ulkeleri gelir.pek tabii  bu ligin uyesi TURKİYE.bu durumu tersine cevirmek icin:

1.acilen tum yatirimler egitim destekli olmali.
    2.egitim subvansiyonlu fonlamali kalkinmaya gecilmeli.(ornek 1975 sonrasi irlanda)
    3.savunmayi bireye indirgemeli.egitimin aile tabanli olmasi projesi  turkiye de canlandirilmali(tarihsel ve kulturel  gibi.ornek bushido kulturu japonya

devlet politikalari yurutulebilinir.bu ve buna benzer basliklarla  gerekli hammadde olan alyapi onemli olcude saglanmis olur.bugun dunya nin ozellikle gelismis kuzey ulkelerinin(avrupa amerika)dikkatini
     ayiramadigi bir potansiyel olan %25 genc nufus degerlendirmesi temeli bu altyapiya dayanmakta.yoksa bir ulkenin gelecegi  karanliga dogru surunklenmektedir.bugun dunyanin nefesini alan bir CiN tehlikesimi var.bunu 1950 mao donemi egitim politikalarina borcludur.

bu konu hakkinda turkiye zaman in icerisinde degerli yillarini yitirmiştir.genel olarak  turkiye nin en hizli buyudugu buyume hizini yakalayabildigi yillar ataturk un iktidarda oldugu yillardir.

buyuk TURKİYE hakkinda fikirlerinizi bekliyorum..

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1673 Toplam Mesaj: 1