Dünya Dönüyor Mu. Şahan‘In Yorumuyla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Şahan çok güzel bir konuya değinmiş bir izleyin hakikaten biraz düşündüm de güzel yorumluyor dünyanın dönüşünü... Ayrıca şahan'ın mantığıyla konu açan bir üyemiz vardı projem var balon alcam sonra oradan amerikaya gidicem diye ve anlıyoruz ki Arkadaş Şahan'dan etkilenmiş :D

http://www.youtube.com/watch?v=7DdVj_qfVlU&feature=related

🥒
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

tv8 deyken süperdi, atv de iyiydi, recep ivedikte (bence) boka sardı. kim 500 bin istemezkideki recep ivediği kastetmiyorum tabi :)

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

best of bestlerin içindeydi ama şahan cok bozdu kendini sevmiyorum artık elemanı götü kalktı çok :/

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:
    -----------------------------

tv8 deyken süperdi, atv de iyiydi, recep ivedikte (bence) boka sardı. kim 500 bin istemezkideki recep ivediği kastetmiyorum tabi :)

-----------------------------

O zamanlar harbiden de iyi espiriler vardı :D Şimdiler de sadece argo... Ama bu Şahan yaf tartışması olmaz.

🥒
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cevizkıranın bütün bölümleri acayipti .d

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 1349 Toplam Mesaj: 5