Dünya Tv Ve Amacı?
-
mrhba. arkdaşlar
sizlerle birşey paylaşmak ve anlatmak istiyorum..
geçen gün internette dolanırken tesadüfen " Türkiyenin İlk Özel Kürtçe Televizyonu" başlığıyla bir yazı gördüm. her kürd kökenli vatandaş gibi heycanlandım ve vayanası dedim. ne iş. kim yapmış acaba... amacı ne diye düşündüm durdum. nyse baktım herşey güzel yolunda. eğlenceli programlar. ramazan ayına özel 1 aylık program ala ala içeri dolgun. her neyse.
bi frekans vermişler. girdim ne görym... Hoca hazrteleri efendi sayın.... cemaatiinin diğer kanalrıyla paket frekansta. şüphelendim. Sordum soruşturdum, bi arkadaş bana kapak gibi bi cevap verdi; Samanyolu varya? eeee dedim. işte onun kürtçesi... amaçları kendi fikirlerini insanlara yaymak. onların düşüncelerini çelmek. ... vs vs bir sürü açıklamalarda bulundu. a.q dedim ekeldiğim giib sildim.
şimdi size soruoruöm. ne iş? bilgisi olan varmı acaba?
-
fetoşun kanalı gerisini sen anla her zaman karşıydım kürtçe kanala bunuda ABD açtırttı fetoşa
-
her ateşe bi maşa gerekir buda onun gibi bişi
-
orada yaşayan insanları roj tv denen pkk borazanı bi tvye mahkum olmaktan kurtarıyo .
pkk propagandasındansa samanyolunun kürtçesi tercih ederim.
ayrıca orada devlete kırgın küskün insanlar da var epey.
bu sebeple devlet tv si olduğu için trt6 yı izlemeyn de cok.
bence güzel bi adım .
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------
orada yaşayan insanları roj tv denen pkk borazanı bi tvye mahkum olmaktan kurtarıyo .
pkk propagandasındansa samanyolunun kürtçesi tercih ederim.
ayrıca orada devlete kırgın küskün insanlar da var epey.
bu sebeple devlet tv si olduğu için trt6 yı izlemeyn de cok.
bence güzel bi adım .
-----------------------------insanları feto yanlsı(amerikan) yapıp üniter yapıya karşı kıştırmak ve ülkeyi satmak nedir?
-
irwa bunu yazdı:
her ateşe bi maşa gerekir buda onun gibi bişi
----------------------------- -
roj dan hiçbir farkı yok sadece propagandasını yaptıkları düşünce farklı o kadar. kısaca aynı bokun laciverdi diyebiliriz ;)
-
Aryan bunu yazdı:
insanları feto yanlsı(amerikan) yapıp üniter yapıya karşı kıştırmak ve ülkeyi satmak nedir?
-----------------------------Şahsi görüşünüzü evrensel bir gerçekmiş gibi yansıtmaktan vazgeçin...
-
ATV de Kürtçe yayın yapan bir kanal açıcak, aldığım duyum bu şekilde..