Dünya Ve Altın Oran

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Mod: Dini Değil Bilimsel birşey

http://www.youtube.com/watch?v=z9lma-0hGS8&feature=player_embedded

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bilimsellik ile yakından uzaktan alakası yok.

Hatta izlediğim en yobaz belgeselimsi sey bu=)

Hic dusundunmu bunu izlerken dunyanın kare seklinde olmadığını ve bakış açısına göre dünyadaki herhangi bir şeklin aynı oranlara oturabileceğini?

Ayrıca altın orandan başka sabitlerde var dünyada ışık hızı, kütle cekim onlara da oturacak mi? oturmaycaksa dinden dönecekmisin?

Hadi hersey mucizeye isaret edior diyelim, zaten belgeselde kendi diyor zaten mısır piramitlerinde de altın oran var dior. o zaman firavuna tapmayı da bir düşün derim =)

Aynı zamanda altın oranın o tarihten çok oncelerde de insan tarafından bilindiğini de anlayabiliyoruz boylece. Olay bir mucizeyi işaret ediyor olsa da (Ki kesinlikle bahsedilen kavramlarda dam üstünde saksağan vur dibine kazmayı ilişkisi mevcut)  insan eliyle yapılmış bir mucize olacağından mucize ozelliğini kaybeder

Yanlız çekimleri beğendim gerçekten kaliteli.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

videoyu  gördüğüm gibi ekledim. Efektleri ve anlatım şekli çok iyi sonunda Harun Yahya - Adnan Oktar'a bağlı olduğunu görünce büyük bir hayal kırıklığına uğradım. dinimden vazgeçmem için bunun çok doğru yada çok yanlış birşey olmasına gerek yok İmanım bu gibi şeylere bağlı değil. 

" Hic dusundunmu bunu izlerken dunyanın kare seklinde olmadığını ve bakış açısına göre dünyadaki herhangi bir şeklin aynı oranlara oturabileceğini? "

Hocam tabikide düşündüm Yalnız Adamlar ince Birkaç şey üstünde durmuşlar ama kendileride farkında değil :) videonun hepsini izlememe inanıp inanmama gerek yok ordaki birkaç bilmem gereken cümle bana yetiyor. varsa buna karşıt yada bu kanıtı çürütecek birşey görmem daha güzel olur varmı acaba.?

Edit : Erdem Çetinkaya denilen herifin http://www.erdemcetinkaya.com/ bunu yapan yöneten Tayyip Erdoğanın Sırları gibi bi safsatası çok gülünç adamın tek amacı reklam nerdeyse tayyip erdoğanın haşa mehdi peygamber ilan edecek :/ 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bu arada video kaliteli ama Stock video kullanmışlar birsürü parayı basıp, o şekilde bende yaparım =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

:)

Toplam Hit: 915 Toplam Mesaj: 5