folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dünya Yuvarlaktır. Ve Bunu Söyledim Diye Asılıp Kesileceksem Buyrun!

Dünya Yuvarlaktır. Ve Bunu Söyledim Diye Asılıp Kesileceksem Buyrun!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_MoLLa
    Mc_MoLLa's avatar
    Erkek

Deca bey, lafım sana, demokrasi karşıtı, emperyalizmin kölesi , ukala  ve bir o kadar da cahil insan!

Atatürkçüyüm diyorsun, Lenin'in sözlerinden örnek veriyorsun...
    Bilimselim diyorsun, Maddenin bilimsel tanımını istediğimde Linin'in deli saçması, bilimsellikle uzaktan yakından alakası olmayan bir tanımını yazıyorsun..
    Demokratiğiz diyorsun, fikirlerimi söylememden rahatsız oluyorsun konularımı kitleyip siliyorsun..
    Anti Emperyalistim diyorsun, Kazakistanda, toprak üstü nükleer deneyler yapan, Çeçenistan'da yılalrca kan döken, çıkarları uğruna yapmadığını bırakmamaış, cumhuriyete, laikliğe ve demokrasiye birerbir çelişen Komünizm Yönetim şeklini savunuyorsun.. 
    Cağdaşım diyorsun, yüz yıl önce çökmüş, ve hiçbir zamanda başarıyı yakalmamış bir yönetim bişimini savunuyorsun.. Benim dinim 1400 yıldır ayakta.. Komünizm dediğin deli saçması şey kaç yüz yıl ayakta kalabildi..

Diyelim ki komünizm en iyi yönetim biçimi, Bunu Atatürk bilmedi de sen bi biliyorsun.. Bana Kuva-i Milliye'den uzaksın diyen kişi, Kuva-i Milliye'nin Halkın Kuvveti anlamına geldiğini, ve o halkın müslüman olduğunu bilmez mi?

Benim aziz üstadım, talebelerine eğitim verirken, topraklar işgal altında diye, talebelerini ve civar halkını silahlandırıp anadolu topraklarını savunmuş kahraman bir insandır.. Senin savunduğun o Komünist Ruslar'da toıprağımızı korumuşlardır. Bu konumda senin, bir komünist olarak bana kuva-i milliye düşmanı diyemezsin..

Biz, Müslümanlar, dinimiz ve vatanımız için ölmekten çekinmeyiz, çünkü Allah'a ve Ahiret'e inanırız.. Ama kömünistler, Ölmekten, herşeyden korktuklarından daha çok korkarlar.. Ve vatanı savunacak olanlar kesinlikle onlar değildir..

Biraz insancıl ol, biraz demokratik ol, başlıklarımı kitleyip silmekten vazgeç, insanların en temel hakkı olan kounşma hakkını engellemen, son derece insanlık dışıdır!

İlkin (IR2), sen de o başlığı yeteri kadar okusaydın, kimin atatürkçü, kimin leninci olduğunu görürdün!

Ilk Turk Arabası
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_MoLLa
    Mc_MoLLa's avatar
    Erkek

Burdan ayrıca, yeni başlığımı da kitleyerek, davamda haklı olduğumu kanıtlayan DecaMeron kardeşime teşekkür ediyorum..

Bunu da kitlerse çok mesut ve bahtiyar olacağım..

Ilk Turk Arabası
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dj_hacker
    dj_hacker's avatar
    Erkek

ben bu konu da yorum yap mı yorum ama milletin dilinde bi söz var

dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

wapsana sen kendini ne zannediyosun . Koministlerin herşeyden çok ölmekten korktuklarını nerden biliosun. Keşkee herkes komünistler kadar cesaretli olsa. Che Arjantinli olmasına rağmen Bolivya'nın özgürlüğüne kavuşması için savaştı ve orda öldü. İstese Küba'da bakan olabilirdi. Ama  o halkların özgürlüğünü kazanması için savaştı ve öldü. Hangi insan böyle bi davranış sergiler : KOmünistler ölümden korkarmış pehhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Bu çağda senin gibi gerici insanlar nasıl yaşıyo hala anlamış deilim. Ben bu sitenin admini olucaktım seni 1 snye içinde banlardım.

There is no life without struggle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Senin o ufacık beynin , benim neyi savunup neyi savunmadığımı anlayacak düzeyde değil. Ben Lenin'nist değil. Marksist'im.

Dünyada hiçbiryerde Komunuzim sistemi kurulmamıştıki , çöksün. Yüz yüzelli yıl önce nerede kurulmuşta çökmüş ?

Lenin'e karşı çıkıyorsun , ama kurtuluş savaşı sırasında Lenin'in önderliğindeki Sovyetler birliğinin bize yaptığı silah ve para yardımını heralde hiçbiryerden duymadın.

Stalin dönemi ve sonrasındaki yapılmış olan bazı yanlış uygulamaları bir ekonomik sistem olan Marksizm'le bağdaştırmanı bir sistemle bütünleştirmeyi , heralde ancak senin gibi birkaç gram beyinli insan yapar.

Evet ben Atatürkçüyüm.Eğer bir fikir doğruysa , o fikri kim öne sürmüşse sürsün , bence hiçbir önemi yok.

Ben demokrasiye inanmıyorum , ben devrimciyim. Devrimcinin anlamı köhnemiş düşünceleri devirmekten yerlebir etmekten gelir. Burda demokrasi savunuculuğu adı altında hiçbirkimseye saçma sapan düşüncelerini topluma empoze etmesine izin veremem. Eğer çok istiyorsan , kendine bir site açar ne istiyorsan orada yazarsın.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Ben ne wapsana gibi milli görüş yanlısı nede deca gibi marksistim .ben Ülkücüyüm onun içim ikinizin görüşünüde yanlış buluyorum..Burdan decayada seslenmek istiyorum.Su an emperyalist amerikanın uşağıyız diyor tüm kominist düşünceye sahip insanlar.Bende katılıyorum buna ve özgür olmak istiyorum.Ancak alparslan Türkeş ve arkadaşları zamanında komunizmi cokertmeselerdi turkiyede [kimse çökertmedi diyemez ] Türkiye sizce Rusyanın uşağı olmayacakmıydı..Rusya bize silah yardımı yapmış bilmem neymiş.Arkadaşım sen rusyanın babasının oğlumusun adam sana niye silah yardımı yapıyor.Çünkü kendi çıkarına geliyor.Simdi Türkiye amerikanın herhangi bir düşmanına saldırsa amerika bize yardım yapmayacakmı. O zaman amerika bizim dostumuzmu oluyor???En yakın örnek ırak savası eger turk askeri ıraka girse amerika bilmem kac milyar dolar hibe edecekti turkiyeye..Bi yanlısım varsa soyleyin arkadaslar...

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
Toplam Hit: 2244 Toplam Mesaj: 6