folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Dünyaa Kupası 2006 Turnuva Programı

Dünyaa Kupası 2006 Turnuva Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    vallaha arkadaşlar öyle bişiler yazıyo ya anlamadım proçeviride çevrilmiş halini koyam siz bi bakem ne işe yarar :D

2006 dünya kupası takvim olan turnuva, her vantilatör için bir şansın, anahtar tamamen olayın kollar olan olduğu futbol karşıladığıdır. O kendisinde otomatik olarak, hesapla her takım mevkiyi bir spreadsheet, onun skor temel aldır, ve FIFA yönetir. Teklif et benzersiz o bir fırsat, tahminler yap bilgilendirdi, ve çabukça, senin sonraki yuvarlak şeye takım getirebilen sonucunun olduğu hesapla oyunu. Takvimin, senin, çoğu yaklaşan festival olan spor anladığın yardım edecek olduğu dünya kupası

şimdi açtım excalde bişiler var tükçeyi deçtim ama iddaa gibi bişi herhalde :D ben anlamam o işlerden
    http://www.hemenpaylas.com/download/941206/World_Cup_2006.rar.html
    115 kb ortalama indirme 5-7 sn :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Alper dai baktım ki o konu gunlerdir orda duruyor bı de en son yzan bolumun koskaco NULL yazıyor :P...Anlarsın işte boş kalmasın dedim zaten hiç bı Dünya kupası maçını kaçırmıyorum ama eywallah yınede sağol,yardımcı olur diye duşunmussun,uğraşmış kasmışsın :P Emeğe saygı ect.. :P Sağol dayi eywalla

jack daniels 160 yaşında
Toplam Hit: 609 Toplam Mesaj: 2