folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dünyanın En Büyük Pacman Oyunu

Dünyanın En Büyük Pacman Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Dünyanın en büyük Pac-Man oyunu!

Bir HTML5 mucizesi daha: Dünya'nın en büyük Pac-Man oyunu ile tanışın; hatta oynayın!

Microsoft'ın MIX11 geliştirici konfersansında ortaya çıkan bu dev Pac-Man oyunu, HTML5 ile oluşturulmuş ve dünyanın en büyük Pac-Man'i olma ünvanını taşıyor.

Soap Creative adlı web tasarımı firmasının tasarladığı ve binlerce kullanıcının oluşturduğu haritaları bir araya getiren oyundaki harita muazzam boyutta ve oyunu bitirmek yıllarınızı alabilir. Bu nedenle haritanın istediğiniz bölgesini seçerek bu alanda oynamaya başlayabiliyorsunuz. Önceki oyunlarda hangi haritaları denediğiniz ve istatistikleriniz kaydediliyor.

Noktaları yemeden hangi ülkerlerin başarılı olduğunu ve kaç seviyenin oynandığını da görmeniz mümkün. Eğer bir Pac-Man meraklısıysanız, WorldsBiggestPacman.com adresini ziyaret ederek dünyanın en büyük Pac-Man'ini oynayabilirsiniz.

Alıntıdır:

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

abi adamların işi gücü yok yahu. valla yok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkow
    alkow's avatar
    Erkek

vay anasını :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

bakayım bi teşekkürler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

bu oyunun manyağı çok

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

vay amk, labirentin aşağısından girip yukarıdan çıkarım diyodum labirent değişiyomuş :)

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek
    centik

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Geçen gün bulmuştum ben de sıkıntıdan dolanırken. Benden kaynaklımıdır bilmem site çok yavaş, bir ton harita listelemeye çalışırken kahve yapıp gelmiştim o derece yavaş. :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Image%20and%20video%20hosting%20by%20TinyPic

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

çiziği kodum :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 1718 Toplam Mesaj: 10