Dünyanin En İnce Akilli Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
    Sadece 6.65mm! Çin teknoloji sağlam bir yer edinmek için kaliteli özgün üretime ağırlık verdi

Çin, düşük kaliteli ve taklit tasarımların yerine, kendilerine özgü tasarımları geliştirmeye başladılar. Dünyanın en ince akıllı telefonunun Çin'den çıkması bunun kanıtı.

Çinli üretici Oppo, dünyanın en ince akıllı telefonunun altına imza atmayı başardı. Oppo'nun Finder modeli sadece 6.65mm inceliğe sahip. ShiftDeleteNet'in haberine göre Daha önceki en ince telefon modeli yine bir Çinli üretici Huawei. Ascend P1 S modeli ile 6.68mm incelik değerine sahip olan Huawei ile beraber Oppo, ilk iki sırayı domine etti.

Çin'in bu başarısı esasında beklenen bir gelişme. Uzun yıllardır üretim merkezi olan Çin, başkalarının ürünlerini ürete ürete, kendi ürünlerini de başarılı bir şekilde geliştirir oldu.1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 16GB dahili hafıza, 8MP kamera ve 1080p video kaydı gibi özelliklerin yanında, 4.3 inçlik Super AMOLED Plus ekran ile geliyor. Oppo Finder'ın fiyatı ise 650 dolar civarı olacak.

http://im.haberturk.com/2012/05/30/746413_detay.jpg?1338360214

not: ama bunlar 2 haftada kendi cakmalarinida yapar 100$ satar

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Zaten bu yaptiklari da s3 ve htc one serisinin cakmasi gibi olmus :) bi birlesim hissettim :)

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gerizekalı bunlar ya içinde de 1mp kamera ve j2me işletim sistemi vardır şimdi :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

gerizekalı bunlar ya içinde de 1mp kamera ve j2me işletim sistemi vardır şimdi :D

okumadan yorum yapmasan hacım?

"Çin'in bu başarısı esasında beklenen bir gelişme. Uzun yıllardır üretim merkezi olan Çin, başkalarının ürünlerini ürete ürete, kendi ürünlerini de başarılı bir şekilde geliştirir oldu.1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 16GB dahili hafıza, 8MP kamera ve 1080p video kaydı gibi özelliklerin yanında, 4.3 inçlik Super AMOLED Plus ekran ile geliyor. Oppo Finder'ın fiyatı ise 650 dolar civarı olacak."

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

"Çin'in bu başarısı esasında beklenen bir gelişme. Uzun yıllardır üretim merkezi olan Çin, başkalarının ürünlerini ürete ürete, kendi ürünlerini de başarılı bir şekilde geliştirir oldu.1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 16GB dahili hafıza, 8MP kamera ve 1080p video kaydı gibi özelliklerin yanında, 4.3 inçlik Super AMOLED Plus ekran ile geliyor. Oppo Finder'ın fiyatı ise 650 dolar civarı olacak."

hocam bunun klonundan bahsediyorum ben yakında yapacaklar ya :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

SharpShooter bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

hocam bunun klonundan bahsediyorum ben yakında yapacaklar ya :)

ahaha "vardır şimdi" diyince yanlış anladım :D

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

way anasını bide bnim tel 8,9 mm çok ince yaa falan diodumki bunu gördüm

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    panasonic eluga degilmiydi ince akilli telefon :-/

Gel bili bili gates
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

japonlar gibi :D once yan sanayi, dandik mal falan, sonra bi bakmissin teknoloji devi olmus cinliler :)

=)
Toplam Hit: 1062 Toplam Mesaj: 9