Dünyanın En Karışık Şeylrindn Biri Yardııım :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qwerty
    qwerty's avatar
    Erkek

ya ben bu kızı ne yapayım bilmiyorum.şimdi kız bi çocukla çıkıodu 2 senedir ama o ayrılmak istiodu olayısı ile ben de rahat davranıodum kıza karşı..sonra öyle böyle giderken bi baktım kaptırmışım kendimi gidiyorum :)

kıza dedim ki madem ayrılacaksın ayrıl da o zaman biz de yaşayamadıklarımızı yaşayabilelim rahatça, ben sen başkasıyla çıkarken muhabbetimi daha fazla sürdüremem dedim.hemen 1 dak sonra kız bana şöyle dedi:2 senedir çıktıım biri ile ilişkimi kesemem biz evli gibiyiz nerdeyse seni çok seviyorum seni çok istiyorum ama nolur beni anla". ben de tamam dedim saygı duyarım ehhe..

ondan 2 gün sonra bu gitmiş ayrılmış çocuktan ama benim haberim yoktu ayrıldığından..çünkü daha sonra hiç muhabbet etmedim kızla.kız bi hafta çevremde döndü durdu ama selam bile vermedim hala o çocukla çıkıodur diye..

1 hafta boyunca kız hiç karşılık alamayınca sırf götlük olsun diye bu sefer başka bi cocukla cıktı.Sonra kızla bi konuşuyum dedim kız hala seni seviyorum dio biraz ilgi gösterseydin o hafta bunların hiçbiri olmazdı diyo.

şimdi ne yapıyım arkadaşlar yardım edin...kız hala beni seviyor.ben de onu(neden sevdiimi hala bilmiom başkası olsa uraşmazdım, kestirip atardım belki de)..çıksam mı acaba takrar kızla?

bi de bu kıza bu adamı da bıraktırırsam ve onla çıkarsam kız 3 haftada 3 sevgili deiştirmiş olcak off.ne yapayım?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakerk
    burakerk's avatar
    Erkek

ula o kızdan hayir mı gelir...ama gönül bu otada b...da.......sen kalbini dinle.......kendim için söylüyorum sevdimmi ölümüne severim hatta bir şiir var .......

Sen seni kaybetmeyi kabullenemem..

Senin uzaktan tatlı tatlı bakışın ve beni sevebilme ihtimalin bile bana yeter....

sonun başlangıcı!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRzMaN
    KaRzMaN's avatar
    Erkek
    Oluuur hepsi olur kasma.Gençlik ele bidaha gelmez. Tkıl hayatın dadını file çıkar. Gerçekten istiosan kasma hemen baala hade görem seni o?

koysalar önüme barikatta, çocukta yaparım tarikatta :D
Toplam Hit: 963 Toplam Mesaj: 3