Dünyanın En Küçük Aktörünü Görün
-
Tanıştıralım; Hindistan'da yaşayan Ajay Kumar, resmi olarak dünyanın en küçük aktörü. Ancak küçüklüğü yaşıyla değil, boyuyla orantılı. Çünkü o sadece ve sadece 76 santimetre.
MUMBAİ- Hintli komedyen Ajay Kumar'ı diğer aktörlerden ayıran en büyük özelliği ne simsiyah bıyıkları ne Kadir İnanır'ımsı bakışları. 76 santimetre boyuyla ismini Guinness Rekorlar Kitabı'na yazdırmayı başaran adamın kazandığı unvan, 'dünyanın en kısa aktörü'.
13 yıla sığdırdığı 50 filmiyle ülkesinin sevilen oyuncuları arasında yer alan Kumar, "Cüce olmak hayatımda pek de sıkıntı yaratmıyor" diyor ve ekliyor "Boyum çok kısa belki ama bu benim yeteneğimi sınırlamıyor. Aktörlük yeteneğim var ve her normal insan gibi çalışabiliyorum" şeklinde konuşuyor.
Sahne ismi "Unda Pakru" olan 76 santimlik aktör, oyunculukla kazandığı şöhreti ve küçük çaptaki servetiyle hayatından gayet memnun. 2005 yılında neredeyse kendisinin iki katı uzunluğundaki eşiyle yaptığı evlilik, Hint kanallarında gösterilmiş.
5 aylık kızının boyuyla ilgili bir sorunu olmadığını söyleyen Ajay Kumar, "Bunun için mutluyum. Neyse ki olması gereken boyda" ifadesinde bulunuyor.
Kendisi gibi pek çok cüce olduğunu belirten adam, kiminin onun kadar başarılı olmadığına dikkat çekiyor. Her şeyin vücut demek olmadığını, aklın önemini üstüne basa basa vurguluyor.

ben bunu notebook çantama koyar İzmir'i Bedavaya Dolaştırırım =) yada onun jeepiyle dolaşırız. Jeepi Kim Kullanacak ki =)
-
bizimkide 80 cm ile dunya ikincisi o zaman
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=139125&cat=190&dt=2009/04/07
-
Ayağı kadar da bıyığı var a.q.
-
-----------------------------
Oyuncak gibi :D
-

Phagwara kentinde yaşayan ‘
cep herkül’ü 9 kilogramlık ağırlığına rağmen 1.5 kilogramlık halterleri zorlanmadan kaldırabiliyor. Her gün binlerce insan, vücut geliştiren Aditya’yı görmek için çalıştığı spor salonuna akın ediyor. Cücelik hastalığına yakalanan pek çok insana rağmen son derece sağlıklı olduğu dikkat çeken Kafasının çevresi 38, göğüs genişliği 50 santimetre olan Aditya, “Herkes bana gıpta ediyor” dedi. http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=cep%20herk%C3%BCl%C3%BC&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
şaka gibi :|

-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------adamın kafayla vücut orantılı normal cüceler gibi değil bu bi terslik var:D
-
Hiç kavga etmişlermidir acaba .
-
Bunu görünce Yiğit Özgürün bi karikatürü aklıma geldi :)
@ Edit ..
-
bizimde alpaslan özmol var aga :D çayyylaaaaaarrrrrrrrr xD