folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünyanın En Küçük Aktörünü Görün

Dünyanın En Küçük Aktörünü Görün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tanıştıralım; Hindistan'da yaşayan Ajay Kumar, resmi olarak dünyanın en küçük aktörü. Ancak küçüklüğü yaşıyla değil, boyuyla orantılı. Çünkü o sadece ve sadece 76 santimetre.

MUMBAİ- Hintli komedyen Ajay Kumar'ı diğer aktörlerden ayıran en büyük özelliği ne simsiyah bıyıkları ne Kadir İnanır'ımsı bakışları. 76 santimetre boyuyla ismini Guinness Rekorlar Kitabı'na yazdırmayı başaran adamın kazandığı unvan, 'dünyanın en kısa aktörü'.

13 yıla sığdırdığı 50 filmiyle ülkesinin sevilen oyuncuları arasında yer alan Kumar, "Cüce olmak hayatımda pek de sıkıntı yaratmıyor" diyor ve ekliyor "Boyum çok kısa belki ama bu benim yeteneğimi sınırlamıyor. Aktörlük yeteneğim var ve her normal insan gibi çalışabiliyorum" şeklinde konuşuyor.

Sahne ismi "Unda Pakru" olan 76 santimlik aktör, oyunculukla kazandığı şöhreti ve küçük çaptaki servetiyle hayatından gayet memnun. 2005 yılında neredeyse kendisinin iki katı uzunluğundaki eşiyle yaptığı evlilik, Hint kanallarında gösterilmiş.

5 aylık kızının boyuyla ilgili bir sorunu olmadığını söyleyen Ajay Kumar, "Bunun için mutluyum. Neyse ki olması gereken boyda" ifadesinde bulunuyor.

Kendisi gibi pek çok cüce olduğunu belirten adam, kiminin onun kadar başarılı olmadığına dikkat çekiyor. Her şeyin vücut demek olmadığını, aklın önemini üstüne basa basa vurguluyor.

Самый%20маленький%20актер%20%284%20фото%29

ben bunu notebook çantama koyar İzmir'i Bedavaya Dolaştırırım =) yada onun jeepiyle dolaşırız. Jeepi Kim Kullanacak ki =)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

bizimkide 80 cm ile dunya ikincisi o zaman

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=139125&cat=190&dt=2009/04/07

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Ayağı kadar da bıyığı var a.q.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

-----------------------------

Oyuncak gibi :D

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

dunyanin-en-kucuk-cep-herkulu

Phagwara kentinde yaşayan ‘cep herkül’ü 9 kilogramlık ağırlığına rağmen 1.5 kilogramlık halterleri zorlanmadan kaldırabiliyor. Her gün binlerce insan, vücut geliştiren Aditya’yı görmek için çalıştığı spor salonuna akın ediyor. Cücelik hastalığına yakalanan pek çok insana rağmen son derece sağlıklı olduğu dikkat çeken Kafasının çevresi 38, göğüs genişliği 50 santimetre olan Aditya, “Herkes bana gıpta ediyor” dedi.

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=cep%20herk%C3%BCl%C3%BC&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

şaka gibi :|

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

adamın kafayla vücut orantılı normal cüceler gibi değil bu bi terslik var:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Hiç kavga etmişlermidir acaba .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Bunu görünce Yiğit Özgürün bi karikatürü aklıma geldi :)

@ Edit ..

http://img25.imageshack.us/img25/4476/n5176568353963089943.jpg
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    bizimde alpaslan özmol var aga :D çayyylaaaaaarrrrrrrrr xD

Orman Mühendisi //
Toplam Hit: 2003 Toplam Mesaj: 9