folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünyanın En Şanslı Adamı

Dünyanın En Şanslı Adamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    İngiltere'de 90 yaşında emekli bir adam, yaşamı boyunca 14 kez ölümden döndü. Kendisini "yaşayan en şanslı adam" sözleriyle değerlendiren Alec Alder'ın 90 yıllık ömrü, otomobil kazaları, bir bombardıman ve evine düşen savaş uçağına sahne oldu. 1926- 6 torunu bulunan Alder, ölümle ilk kez 1926...

yılında ağaçtan karnının üstüne düştüğünde yüzleşti.

1929- Bundan 3 yıl sonra bisiklet sürürken otomobil çarpan Alder'in hayatı, aracın şoförünün şans eseri doktor çıkması ve kendisini olay yerinde tedavi etmesi sonucu kurtuldu.

1939- Adler, 1939 yılı Ekim ayında 21 yaşındayken Glosters Kara Birlikleri Alayında askere alındı, bu sırada patlak veren İkinci Dünya Savaşı nedeniyle bölüğü, Dunkirk'de savaşa çağrıldı, ancak nişanlısı Ada ile evlilik tarihlerini iki ay öne alan Adler'e 5 günlük izin verildi. Adler, balayından sonra kışlaya döndüğünde bölüğü görev yerine gittiğinden Cheltenham'a gönderildi, bundan 6 hafta sonra Dunkirk'e giden bölüğün tamamı öldü.

1942- Emekli kömür tüccarı olan Adler, 1942 yılında Yorkshire'da askeri eğitim sırasında bir tankın altında kaldı, yine şans eseri yerin çamurlu olması nedeniyle tankın üzerinden geçtiği ayağı ve bacağı sadece çamura gömüldü.

1943- Olaydan bir yıl sonra çavuş olarak görevlendirildiği Davon'da bir akrabalarının evinde çatı katındaki yatak odasında kalan Adler'i bu kez de uykudayken bir savaş uçağı yakaladı. Uçak, evin bir bölümünü yıktıktan sonra düştüğü bahçede alev aldı.

Adler'in ölümle yüzleştiği diğer anlar ise şöyle sıralanıyor:

1940- İngiltere'de savaş sırasında havaalanı muhafızlığını yaparken bombardımandan sağ kurtuldu.

1940- Gravesend'de bombardımandan kurtuldu.

1943- Bulunduğu geminin motoru bozulan Adler, Alman denizaltılarının saldırısından kurtuldu.

1944- Burma'da silah arkadaşının ölüm tehdidiyle karşı karşıya kaldı.

1944- Burma'da bir futbol maçı sırasında bacağı kırılan ve hastaneye kaldırılan Adler, burada da düşmanın elinden kurtuldu.

1945- Savaştan sonra Cebelitarık'tan eve dönüş yolunda şiddetli bir fırtınaya yakalanan gemisi az daha batıyordu.

1947- Blackpool'a seyahat ederken kullandığı araca az kalsın kamyon çarpıyordu.

1977- Yine bir araba kazasından sağ kurtuldu.

1997- Aracıyla Galler'den Stroud'a giderken bir kamyonun kapılarının tam önünde açılması sonucu büyük bir kaza atlattı.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sizlerinde başınızdan geçen böyle şanslı olaylar varmı? varsa anlatın bakalım ne kadar şanslısınız..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

bi adam daha vardı böle 7 kere yıldırım carpmıs ölmemiş adamda ben ölmicem heralde demiş cenesinin altından pompalıyla öldürmüş kendini :\

amcaolu bana yüzme öretiyordu birden kum onu içeri cekti  ben acıkta kaldım dalgalar beni baya sürükledi denizin altında makara yapıordum dalga gelse havaya atsada nefes alsam diye :) kıyıdaki insanları göremiyordum sonra kurtardılar 2mizide 12 saat boyunca hastanede serum :)  midemiizin ultra bilmem nesini cektiler içimiz su dolu :)

(:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    motor kazası (benden çok çarptığım adam zarar gördü ;)) ve denizde boğulma (baya boğulma, gözümü hastanede açtım, doktor hastaneye getirildiğimde %5 mi %15 mi ne şans vermiş) olayları, ve hergeçen gün başıma gelmesi muhtemel binlerce kazadan, olaydan kurtuldum, çok şanslıyım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

nereye kadar kacacak ki?

daha heyecanli hale gelmesi zulüm gibi geliyodur adama simdi :D

"öleceksem ölüyüm gali lan.bu ne böle" filan..

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    ölümden dönen şanslımı oluyo ://
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

AKSU92 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ölümden dönen şanslımı oluyo ://

Duruma göre değişir :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

:)

bizde geçen eryamandan gelirken tırın altında kalıoduk tırcı bizi göre göre çıktı ipne ama girmedik tırın altına Allah'tan :|

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    ozAnkaraguclu bunu yazdı:

:)

bizde geçen eryamandan gelirken tırın altında kalıoduk tırcı bizi göre göre çıktı ipne ama girmedik tırın altına Allah'tan :|

geçmiş olsun :| bizim arabayıda geçen bisiklet eziodu :|

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    belki ölüm değilde kaçırdığımızı sandığımız fırsatlar hayatta yeni fırsatlara sebebiyet veriyorsa ve bu sürekli gerçekleşiyorsa ve bunun adı şanssa itraf ediyorum dünyanın en şanslı insanı benim ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:

bi adam daha vardı böle 7 kere yıldırım carpmıs ölmemiş adamda ben ölmicem heralde demiş cenesinin altından pompalıyla öldürmüş kendini :\

amcaolu bana yüzme öretiyordu birden kum onu içeri cekti  ben acıkta kaldım dalgalar beni baya sürükledi denizin altında makara yapıordum dalga gelse havaya atsada nefes alsam diye :) kıyıdaki insanları göremiyordum sonra kurtardılar 2mizide 12 saat boyunca hastanede serum :)  midemiizin ultra bilmem nesini cektiler içimiz su dolu :)

hmm taa ondan beri beynine oksijen gitmediğinden böle dengesizsin :D

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    evine savaş uçağı çarpmış vay anasına :D

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 1424 Toplam Mesaj: 11