Dünyanın En Uzun Msn Adresine Aday Msn:D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    iyisalatalikgolgedeyetisirahbegulumsenordakiincezarfisabahakadar@
    dusunsenanlayamazsinseninpostanekapanmis.com
     böyle bir msn aldım tamı tamına yetti harfler hatta oradaki yazıyorken bi 'a' yı silip ordaki yazmak zorunda kaldım sizce adaymıyım :D
    Bu arada msn adresini doğrulayamıyorum mail almak için nicke bişeyler yazmak için ne yapmalıyım:D

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KurSad
    KurSad's avatar
    Erkek
    @ ten sonraki kısmın domaini sendeyse olur ya da eğer varsa öyle bi site sahibi ile görüş belki verir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    başka yolu yok mu?

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

cıkk olmaz migrop gapmış...

:) mutluyum, huzurluyum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    gapmış falan ayıp oluyo ama birader:@

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Bu nedir la :D

Ben bu insanları anlamıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    hepboyleuzunbimeyiladresimolmasiniistedimolmazsandimamaoluyomus@hotmail.com bunu da ben kullanıyordum bi ara

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
Toplam Hit: 1485 Toplam Mesaj: 7