Dunyanin En Zengin Adami Yine Bill Gates
-
Forbes dergisinin her yıl yenilediği dünyanın en zengin insanları listesinde Bill Gates tam 13. kez birinci oldu
56 Milyar Dolar ile listenin başına arka arkaya 13. kez yerleşen Bill Gates'i 52 Milyar Dolar ile Berkshire Hathaway'in başkanı Warren Buffett izliyor. Meksika'nın telekom imparatoru Carlos Slim ise 49 Milyar Dolar'lık servetiyle üçüncü sırada.
Listede 946 adet Dolar Milyarderi bulunuyor. Listedeki kişilerin servetlerini toplayınca 3.5 Trilyon Dolar yapıyor. Rusya'dan 53, Hindistan'dan 35 kişinin olduğu listeye bu yıl 173 yeni Milyarder katıldı.
**Way bea diicek laf bulamiorum ben :D -
way a.q :D bill gates biz zengın ettık a.q :D kım edecek :)) cok merak edıorum bu microsoft elektornik ürünleri varya kvlye filan gibi onlardanmı cok para kazanıopr nerden kazanıor a.q adam 4 5 yılda bi işletım sistemi cıkartıyor nerden gelıor onca geLir ?
-
O 4-5 yılda çıkardığı işletim sistemini kaç milyon adam satın alıyor dersin? Kaçar liradan?
-
yalan bu liste rockefellerlar, rothschildlar nerde amk
-
hajı bi autocad 5000 dolar sen 1 satte indirip cracklion ama:D onu alanlar var orijinal sen düşün:D
-
bi zamanlar cem uzanda dunyanın en zengin ilk 100'ündeydi:D
-
Ve Adamın Parası Hergeçengün Artıyor ..)) Ne Yapacak Bu Kadar Parayı Hayret:D
-
Windows 98den sonra neredeyse bütün üniversiteler, okular windows 2000 ve ondan sonrada windows xp + office 2003 aldilar.
düsün dünyada kac tane okul var. hepside lisansli kullaniyor. Okullarin kullanmasi yetiyor :D
Toplam Hit: 873 Toplam Mesaj: 8