Dünyanın İlk Su Altı Mağazası Xperia Aquatech
-
Çalışırken youtube amcadan müzik açıyım dedim.
Birde ne göriyim sony götü başı dağıtmış gerçektir diye umut ediyorum.
Hemde görüşlerinizi alıyım. Ben öyle dünya'yı yerinden sallıycak birşey görmüyorum
Ama adamlar su geçirmezlik olayını eline aldı sanki resmen markalaşma oldular bu konuda
İyide yapıyorlar konu hakkında bilgisi olan varsa şunuda söleyebilirmi
Birkaç kez konusunu görmüştüm sanki biraz pahalı olmakla beraber özel bir sıvı satılıyordu tenekelerde
Sürdüğünüz madde suyu tutmuyor atıyordu hemen pahalı falandı lakin bu Sony Xpreia telefonlarının
Su geçirmez özellikleri aynı muhabbet üzerinden mi yürüyor ? Başka teknolojimi var işin içinde ?
Sony yapıyorsa neden iphone yapmıyor yeni çıkan modeline ? Sebebi ne olabilir ?
Babam pasta yapmayı nerden öğrendi ?
http://www.youtube.com/watch?v=VTfUI3JaLck&feature=trueview-instream
Çalışıyrım akşam dönerim
-
su geçirmez kamera varda telefon niye olmasın
zaten önceden yapıyor, belirli aralıklarla piyasaya sunuyorlar. yoksa her yeniliği anında verseler 10 yıl sonra satacak ürün olmazdı
-
sony'nin su geçirmezlik olayı tüm portlar kapalı olduğu durumlar için geçerli. Grişleri kapatan maddelerin yapısı ve sıkı sıkıya yerine oturması sebebi ile suya dayanıklı oluyor (tabi belli bir basınca kadar etkili olur herhalde diye düşünüyorum.). Suya dayanıklı olması değil de cihazların darbeye dayanıklı olması benim daha çok hoşuma gidiyor. Onlarca video gördüm youtube'da veyahut diğer sitelerde. Adam araç ile çakılların üzerindeki telefonun üzerinden geçiyor bana mısın demiyor. Ekran çizilmiyor, kasa yamulmuyor vs vs. Yeni aldığım telefon elimden düşüp de su ile temas ederse çok fazla umurumda olmaz düştü ıslandı derim ama ilk günden elimden düşüp de kasanın sağında solunda darbe, ekranda çatlak, çizik vs olunca telefon sürekli elimde olduğundan her bakışımda içerlerim.
Özet : Sony bu işi çok iyi yapıyor.
-
görüldüğü kadar kullanışlı değilki müdür.
z2 leri al eilne incele tıpaları kapalı olmazsa direk suyu içine alıyor. hem xperiaların 2. el piyasası iyice korkutucu olduğu için pek tercih eden yok. 2. ellerin çoğu su geçiriyor amk.
ayfonunda kendine göre plan projeleri olduğu için suya dayanıklı cihaz ile rekatbete girmiyor düşüncesindeyim.
cep telefonu cep içindir müdür. suda çekim yapmak istiyorsan git go pro al demezlermi adama asfasdasasf :)
-
ev arkadaşımda z2 vardı yazın havuzda fotoğraf çekmek için girdi telefonla. telefonun yan kapaklarını falan iyice kapatıp girmesine rağmen telefon su kaçırdı. garantiye gönderdi garantiden gelen cevap su geçirmez değil suya dayankalı o yüzden garanti kapsamında değil dediler. ücreti cebinden ödedi arkadaş.
-
Tekno marketlerde satılan hiç bir cep telefonu su geçirmez degildir , dayanıklıdır.
Su geçirmezlik konusunda patanetli dalgıç saatlerinin bile belli bir sınırları vardır.
Cep telefonlarında ise genelde 1 veya 10 metre arası dayanıklılıktan bahseder.
Xperia cihazı ile veya s5 ( samsung da su geçirmez ) 1 foto çekersiniz geçirmez 1 foto çekersiniz geçirir garanti sizden 1000 tl para ister.
mediamarkt olsun teknosalar olsun cep telefonları ( sony ler iyi prim verdiği için ) su geçirmez diye satmaya çalışmakta ve insanları kandırıyorlar.
Bir müşteri gelip salim abi bak gördünmü su geçirmiyor bu z3 dediğinde hemen atlayıp olayın doğrusunu anlatmaktayım.
Gerçekten su geçirmesin istiyorsanız 200 tl civarında kaliteli USA malı su geçirmez kılıflar var ordu standartlarında. Onları deneyin.
ÖZET : Tüm tıpalarını kapadınız , suya girdiniz ve bir çıktınız bir baktınız ki oda ne , kamera ve ekranın içinde su var, şaşırmayın sony reklamı iyi yapmış demektir :)
PanxeR tarafından 19/Oca/15 01:34 tarihinde düzenlenmiştir -
way amk bende sony xperia kral sanıordum amk iyimi :/ 20mgp kamera , su geçirmez , bir ton özellik vs. :D
-
Sony zaten su gecirmiyordu ki neden simdi yepyeni bir olaymis gibi konu acilmis anlamadim
Dedikleri gibi suya dayanikli.su gecirmez degil.arkda vardi.bir bardak suyun icine attik bisi olmadi.ama baskalarindan duydum su almis havuzda.
-
Bir balonun içine bu makineyi koysak veya balon benzeri bir şey siz anlamışsınızdır , su almayan alet yapmış olur muyuz ?
-
1:10' dan sonra çıkan alt yazıyı okumanız yeterli.