Dünyanın R&B Dalındaki En Başarılı Bayan Sanatçısı Alicia Keys...!!!
-
Sevgili Tahribat üyeleri ve SAYIN admin arkadaşlarım sizlere hayran olduğum ve çok sevdiğim bir sanatçıyı yani Alicia Keys'i tanıtmak istiyorum eğer aranızda R&B Müzikle ilgilenen varsa veya yabacı müzik dinleyen,Alicia Keys henüz 24 yaşında olmasına rağman 9 grammy ödlü 5 E&B ödülü ve bir çok MTV müzik ödülü almış ve AMERİKADA İNANILMAZ ÜNLÜ OLAN VE TANINAN bir sanatçıdır.
ben bu kadını dinlemenizi ŞİDDETLE TAVSİYE ediyorum. gelende şarkılarında aşk ve sevgiyi konu alan Alicia Keys için ben piyonoyu bu kadar mükemmel çalan başka bir insan görmedim, inanılmaz kibar ve zarif bir kadın ve O kadınada Aşık olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum..!
Sevgili kardeşlerim bu arada size başka bi şey daha söylemek istiyorum Alicia Keys ile Bono'nun (U2'nun solisti) DON'T GİVE UP AFRİKA (AFRİKAYI BIRAKMAYIN) adı altında bir kampanya başlatmışlardır. ve burdan Afrikada ki insanlara yardım etmek için bir çok yoldan para bağışı yapılıyor. Alicia Keys'in kendi özel sitesi olan http://www.aliciakeys.com/ 'dan da bu yardımı yapabiliyorsunuz (sitenini altında açıklaması var) eğer sizde Afrikada ki insanlar için bağış yapmak isterseniz ordaki açıklamayı okumanızı öneririm. Zaten site açıldığı zaman Alicia Keys'in şarkısıda çalınıyor onun şarkısınıda dinlemiş oluyorsunuz yani siteyi görmenizi ve Alicia Keys'i tanımanızı tavsiye ederim..!!!
http://www.cingularsounds.com/dontgiveup/video.asp (BU VİDEOYU KESİNLİKLE İZLEYİNİZ VE AFRİKADA Kİ O İNSANLARIN HALİNİ GÖRÜN DUYGULANMAMAK İNSANIN ELİNDE DEĞİL
)
-
Aretha Franklin die bir kadında war kaliteli müzik buna derim ben alice keys de diidir güzel bi kadın;ama dediğim kadanın I Say A Little Prayer For You die bir şarkısı war bul indir dinle.Ne alaka dersen 2 side kaliteli müzik yapıyor o yüzden yazdım.
-
Antikky bunu yazdı:
Aretha Franklin die bir kadında war kaliteli müzik buna derim ben alice keys de diidir güzel bi kadın;ama dediğim kadanın I Say A Little Prayer For You die bir şarkısı war bul indir dinle.Ne alaka dersen 2 side kaliteli müzik yapıyor o yüzden yazdım.
Hocam bu söylediğin parçayı dinledim güzel bi şarkı ama bence Alicia Keys'in yerini tutamaz. Ama şunu söyliyim bu kadının yaptığı müzikte çok kaliteli TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM SANA YAPTIĞIN YORUM İÇİN. Fakat ;
Bana dünya üzerinde bir tek sanatçı gösterinki Afrikaya yardım etsin?
Bana Dünya üzerinde bir sanatçı gösterinki şarkılarını bütün içtenliğiyle ve duygusallığıyla okusun?
Bana dünya üzerinde bir sanatçı gösterin ki inanılmaz asil ve kibar olsun?
Bunların hepsi Alicia Keys'te mevcut BEN BU KADINA İNANILMAZ DERECEDE AŞIĞIM belki o kadın için çirkin diye bilirsin ama sanatına kesinlikle laf ettirmem, zaten sanatınıda bi laf etmiyosun anladığım kadarıyla R&B tarzı müzikte dinliyorsun
Hocam bu arada http://www.alicia-keys.org/x_glamour-mag.htm şu siteye girip bir bakarmısın Yalvarırım birisi bana bu kadınını çirkin mi güzel mi olduğunu söylesin??? bence ADETA BİR MELEKK, AHHH AŞIK OLMAK NE KADARDA GÜZEL Bİ DUYGUYMUŞ

-
şunuda eklemek istiyorum bu kadının başka bir özelliğini de seviyorum o da insanlara yardım ediyo yani Afrikada o kadar çok ölen çocuk varki hastalıklardan ve yoksulluktan şuanda ülke çok zor durumda fakat o diğer milyon dolarları olan sanatçılar gibi şımarık değil kadın varını yoğunu insanlara yardım etmek için harcıyo ALLAH AŞKINA NE GÜZEL Bİ ŞEYDİR BU YAAAAA
İNSANIN DUYGULANMAMASI ELDE DEĞİL
İŞTE KEŞKE BİZİMDE BÖYLE DUYARLI SANATÇILARIMIZ OLSA MUTLAKA VARDIR AMA YETERSİZ :((((
-
R&B yi bana acıklarmısınız nasıl olur bu tür??
-
R&B = rhythm and blues
R&B music sanatcilarina ornek olarak Bobby Valentino, Ms.Dynamite, Pretty Ricky, Usher'i verebiliriz. Rap'in dayisinin ogludur da diyebiliriz. -
R&B müzik yani rhythm and blues müziğinin kralını eskiden Ray Charles Rabinson yapardı. bana soracak olursanız şuanda usher'ın yaptığı müzik r&b değil poptur ama tabiki r&b diye geçiyo televizyonlarda, r&b nin bana göre günümüzdeki en iyi temsilcisi Alicia Keys'tir..!!!