folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünyayı Ağlatan Karikatür

Dünyayı Ağlatan Karikatür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutay
    tutay's avatar
    Erkek
    İsrailli Çocuk: Babam dedi ki: Siz Arablar seytansiniz, teröristsiniz, hayvansiniz!!

Filistinli Çocuk: Babam bana hiç bir sey demedi, sizinkiler Öldürmüs!!
    http://www.resimekle.com/image/6923.jpeg
    şerefsiz israillilerin yaptıkları bunlar boşu boşuna lanetlenmemiş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    doğru söze ne denir

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeRiLLa_SaGoPa
    GeRiLLa_SaGoPa's avatar
    Erkek
    bütün israil lilerin a.q. ben

.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legolas_343
    legolas_343's avatar
    Erkek
    şerefsiz hepsi a.q.

paşa gönLüm isteRse seveRim zoRLama..isteRsem sevdiRiRim uğRaşma..diceksinki neReye kdR bu havaLaR ¿ kim tkaR.. devRan dönene kdR:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek
    Dünyada 30,000,000 milyon yahudi nüfusu, adeta 1,500,000,000 milyar müslüman alemine meydan okurmuşsacısına ve hatta 6,000,000,000 milyar insanlık alemine meydan okurcasına, kurulduğundan andan itibaren, çete, katliam, kan akıtma, terörist saldırılar aklınıza gelen her türlü gayri insanı davranışlarla, başta filistin olmak üzere kasap misali kıyıyor ve bizim gibi inananlar olduğu sürece kıymaya da devam edecektir. Bugün kendini bilmez birileri tarafından kaçırılan asker yüzüne sözde, bir devletin içişleri bakanları, bakanlık binası, insanları, sözde terörist olan vatandaşları, tüm dünyanın avanak avanak bakarak seyretmesi ile kaçırılıyor, vuruluyor, öldürülüyor. Çünkü onların sapmış inancına göre, kendi(yahudi) dışındaki herkesin kanı, canı, malı, mülkü, namusu hayvanları kendilerine helaldir ve kendileri yeryüzünde seçilmiş insanlardır. YAzıklar olsun bu katliamları yapanlara, yazıklar olsun dünyada kendini aydın sanan, ıvır zıvır sebeblere ayaklanan ama adeta bir toplum yok edilmek istenircesine vurulurken sesi çıkmayan yöneticilere, yazıklar olsun bizlere. Şunu da unutmayalımki bir israilli için, en önemli konu arzı mevdudur(bu da bizim dicle ve fırat nehri arasındaki güneydoğo bölgesidir.) Bizler uyuyalım ve görelim, sıra bize gelene kadar. Daha neler göreceğiz. Yat uyu, Yat uyu Yat...

NE-NEDEN-NİÇİN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    a.q. bizim zenginlerde iş yok elin a.q. masonları yönetiyo
    devletleri ama bi gün gelir hepsinin ta a.q. ruz canınızı fazla sıkmayın iran hepsini sikecek böyle giderse !!!

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 1053 Toplam Mesaj: 6