folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünyayı Bide Uydudan Görün

Dünyayı Bide Uydudan Görün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blaindscan
    blaindscan's avatar
    Erkek

arkadaşlar işte size yeni bir ilk daha bilemiyorum ama bence hep bu soruyu sormuşşunuzdur acaba uydudan bizi izleyen biri varmı uydu bağlantısı nasıl yapılır.gizli teşkilat uydudan insanları nasıl takip ediyor işte bunun cevabı size kullanım şeklini söyliyecem sizde uygulamaya geçersiniz atık...;

ilk önce earth.google.com sitesine giriyorsunuz.orada sağ üst köşede Get Google Earth butonunu tıklıyorsunuz. orda hem altta hem de üstte Download GoogleEarth.exe bulunmaktadır üstündeki kareyi tıklayıp sonra msn adresinizi girin daha sonra dowload işlemine başlayacaktır.indirdikten sonra bilgisayarınıza yükleyin daha sonrada kullanın. gerçekten çok zevkli bir program sol üst köşede görmek istediğiniz ülkenin adını yazın ve tıklayın ardından bir süre sonra oranın ekran görüntüsü karşınıza gelecektir.başka ülkelere olan merakınızı bu program sayesinde gidereceksiniz neyse lafı fazla uzatmadan gerçekten bunu kullanmasını bilen için gerçekten güzel bir program.deneyin ve farkı görün 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ciddi değilsin heralde.

bizde hepimiz burda cahiliz biri bize google earthı diye bişey gösterse diyoduk saolasın

Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadas yeni abısı olacak boole seyler topıc kulturu verecez daha ona..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Aaaaa inanamıyorum gerçektenmi? Peh kardeş onu bilmeyen mi var.Ayrıca o program çekilmiş fotoları gösteren bir prog. değilde bir casus uydu gibi iş görmüş olsaydı verdiğin haber gerçekten ilgi çekici olurdu öyle bir haber bulunca gel kardeş..

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek

blaindscan bunu yazdı:

arkadaşlar işte size yeni bir ilk daha bilemiyorum ama bence hep bu soruyu sormuşşunuzdur acaba uydudan bizi izleyen biri varmı uydu bağlantısı nasıl yapılır.

cocuklugumdan beri hep bunu dusunurdum nası gözlerim acıldı okuyunca anlatamam saol warol

bir imzam bile yok
Toplam Hit: 1298 Toplam Mesaj: 5