Dünyayı Bide Uydudan Görün
-
arkadaşlar işte size yeni bir ilk daha bilemiyorum ama bence hep bu soruyu sormuşşunuzdur acaba uydudan bizi izleyen biri varmı uydu bağlantısı nasıl yapılır.gizli teşkilat uydudan insanları nasıl takip ediyor işte bunun cevabı size kullanım şeklini söyliyecem sizde uygulamaya geçersiniz atık...;
ilk önce earth.google.com sitesine giriyorsunuz.orada sağ üst köşede Get Google Earth butonunu tıklıyorsunuz. orda hem altta hem de üstte Download GoogleEarth.exe bulunmaktadır üstündeki kareyi tıklayıp sonra msn adresinizi girin daha sonra dowload işlemine başlayacaktır.indirdikten sonra bilgisayarınıza yükleyin daha sonrada kullanın. gerçekten çok zevkli bir program sol üst köşede görmek istediğiniz ülkenin adını yazın ve tıklayın ardından bir süre sonra oranın ekran görüntüsü karşınıza gelecektir.başka ülkelere olan merakınızı bu program sayesinde gidereceksiniz neyse lafı fazla uzatmadan gerçekten bunu kullanmasını bilen için gerçekten güzel bir program.deneyin ve farkı görün
-
Ciddi değilsin heralde.
bizde hepimiz burda cahiliz biri bize google earthı diye bişey gösterse diyoduk saolasın
-
arkadas yeni abısı olacak boole seyler topıc kulturu verecez daha ona..
-
Aaaaa inanamıyorum gerçektenmi? Peh kardeş onu bilmeyen mi var.Ayrıca o program çekilmiş fotoları gösteren bir prog. değilde bir casus uydu gibi iş görmüş olsaydı verdiğin haber gerçekten ilgi çekici olurdu öyle bir haber bulunca gel kardeş..
-
blaindscan bunu yazdı:
arkadaşlar işte size yeni bir ilk daha bilemiyorum ama bence hep bu soruyu sormuşşunuzdur acaba uydudan bizi izleyen biri varmı uydu bağlantısı nasıl yapılır.cocuklugumdan beri hep bunu dusunurdum nası gözlerim acıldı okuyunca anlatamam saol warol