DUPE OLAYI [Myfavorite]
-
Arkaslar simdi size cok mukemmel bir DUPE olayı anmatıcam...
2 arkadas serverin laglı oldugu bir zman bu olayı yapabılırsınız...
İlk önce 1 kisi soundres'e gidip 1 tane silverbar alsın...sonra oyunu "save" leyin...
ve tradeden arkadasınıza werin...GATE'den bir yer seçin.[maradon olursa ıyı olur oyunun ksamas lazım]
yeri sectıkten sonra GAte ' den charınızın gecmesıne ızın wermeyın Town cekın buyu atın yada kosmaya baslayın neyapın edın mutlaka DC olmanızı saglayın eger basarırsanız oyuna tekrak gırdıgınızde aldgınız silverbar 5 tane goldbar'a donusucektir..[bizzat kendımyaptım]yani 500m...
bunu oyunun laglıoldugu zmaanlar yapın yoksa olması dusukbir ihtimal ve bir tavisye daha oyuna girince mutlaka DuPe yaptıgınız seyi satın yada in hosstese atın yoksa kaybolur

e benden bu kadar tabi bir yontem daha war.. o olayda para kopyalama :
mesela bende gecen gun 210 m para wardı.Arkadası yanıma alıp tradeden alım satım olayı ıle o para 2 dakk ıcınde 2 ye katlanıp 420 m oldu...bu olayı tam olarak soyleyemem arkadas a soz wermıstım ama belki ılerki gunlerde yazarım....

-
buarada beyler aranızda beramusta karus olan ve ne ' si yuksek olan haber wrsın pls
-
kanka beramusda karus warrior 51adam var para lazım bende ne istersen bulursun msn melih_bilge_33@hotmail.com
-
bende bi taktik veriyim.şimdi hacılar. denyoyu acıyosunz bi siteye abanıyosunz sonra knight a giriyosunuz. bu denyo olayı lag yaratmak içindi. lag olduğunda da yukarda bahsedilen oalyı yapıyoosunuz.
-
bayagi ii bi taktik bu ama biz arkadasla yaparken internet kablosunu çikarip dc werdirtioduk o da ise yarar bi yöntem a.q. burda nie türkçe karakter kullanamioz bu arada