Düşen Domaini Geri Almak ?
-
Arkadaşlar yaklaşık olarak 2 sene olmuş domainim düşeli ve düştüğü gibi kayıt edilmiş bir firma tarafından. Şimdi aradan 2 yıl geçti domainin hiçbir değeri kalmamıştır artık. ben bu domaini geri almak istiyorum ancak whois bilgileriyle ulaştım mail adresine yalan yanlıs ingilizcemle biseyler yazdım ama geri dönülmedi. ne yapmam gerekir sizde ?
Registrar: NAMEKING.COM, INC.
Whois Server: whois.nameking.com
Referral URL: http://www.nameking.com
Status: clientTransferProhibited
Expiration Date: 2012-06-14
Creation Date: 2010-06-14
Last Update Date: 2011-06-02
Name Servers:
ns1.dsredirection.com
ns2.dsredirection.comDomain Name: xxx.com
Registrant
------------------------------------------------------------
Name: Admin -
Organization: Oversee Domain Management, LLC
Email:
@overseedomainmanagement.com
Address: 515 S. Flower Street
Suite 4400
City, Province, Post Code: Los Angeles, California, 90071
Country: US
Phone: 1.2132653191
Admin Contact
------------------------------------------------------------
Name: Admin -
Organization: Oversee Domain Management, LLC
Email:
@overseedomainmanagement.com
Address: 515 S. Flower Street
-
2012'nin ağustosuna kadar domain adamın elinde. Adama şimdi mail atmışsın adam domainle ilgilendiğini gördükçe ya satmaya kalkacak ya da domaini uzatacaktır. Salıver sakin sakin takıl domain düşsün sen de al, mayıs gibi domaini sorgulat onun haricinde bakma bile hiç.
-
domainle ilgilendiğini belli etmemen lazım hocam. eleman durumu çakarsa domainin süresini uzatıp sana yuksek fiyattan satmaya kalkışabilir.
sessizce domainin düşmesini bekle düştüğü zaman yapış. eğerki eleman kendiliğinden uzatırsa domainin süresini o zaman baska care yok senin pazarlık yeteneğin devreye girer.
-
saglam bir firmadan backorder yap
dustugu anda kendisi otomatik yakalasin
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------saglam bir firmadan backorder yap
-----------------------------hocam mesela hangi firma olabilir backorder yapabilecegim. diger yorumlar icinde sagol sanirim durumu anladim.
-
FurkanmiX bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------saglam bir firmadan backorder yap
-----------------------------hocam mesela hangi firma olabilir backorder yapabilecegim. diger yorumlar icinde sagol sanirim durumu anladim.
-----------------------------Turkiye de alantron firmasi yapiyor yapamazsa para iadesi var
ama tavsiyem
snapnames ve namejet gibi firmalardan yaptir para iadesi yok bu firmalarda
-
Beyler yeni konu açmamak adına buradan devam ediyorum.
Updated Date: 02-jun-2011
Creation Date: 14-jun-2010
Expiration Date: 14-jun-2012şimdi bahsi geçen domaini tescil edecem şuan 15.06.2012 :D ne kadar süre geçince alabilirim bu domaini vakit benim için çok önemli ne kadar süre içinde ben alabilirim.
-
Oncekini alabildin mi