folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Düşük Boyutlu + Yüksek Kaliteli Video Formatı Ve Video Converter Programı

Düşük Boyutlu + Yüksek Kaliteli Video Formatı Ve Video Converter Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

Başlıkta da belirttiğim gibi video kalitesinden hiçbir şey kaybetmeyecek demiyorum..

En az kalite kaybıyla en düşük boyutlu video formatını soruyorum ? 

Bir de bunu yapabileceğimiz daha önce kullandığınız ve önerebileceğiniz video dönüştürücü program ? 

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

h264

vidcoder

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyos2600
    elyos2600's avatar
    Erkek

Şuan En İyi Kalite En Düşük Boyut x265 .mkv Dosyaları Var Ama Ciddi Derecede Bilgi İstiyor Bi Araştır İstersen MkvToolnix Ve MkvMerge Gui Gibi Programlar Kullanılıyor..

Ben Pek Uğraşmadan "Format Factory" Kullanıyorum Dosya Çevirip Küçültme İçin Ücretsiz Bir Yazılım Onu da Bir Kurcalayabilirsin.. 

elyos2600 tarafından 18/Eki/15 14:52 tarihinde düzenlenmiştir

"Hayat; Ölüme Giden Yolda, Sadece Bir Düşten İbarettir.."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    elyos2600 bunu yazdı

Şuan En İyi Kalite En Düşük Boyut x265 .mkv Dosyaları Var Ama Ciddi Derecede Bilgi İstiyor Bi Araştır İstersen MkvToolnix Ve MkvMerge Gui Gibi Programlar Kullanılıyor..

Ben Pek Uğraşmadan "Format Factory" Kullanıyorum Dosya Çevirip Küçültme İçin Ücretsiz Bir Yazılım Onu da Bir Kurcalayasilirsin.. 

wow, wow, wow, biraz da tuz ekle çünkü çorba etmişsin kavramları

x265 is an open source free software and library for encoding video (H265 diyecektin herhalde)

.mkv, a filename extension for the Matroska multimedia container format (içine ne koyacağın sana bağlı)

Mkvmerge, mkvtoolnix'in bir parçasıdır ve o araçların içinde video dönüştüren bir yazılım yok :)

ek olarak, ciddi derecede bilgi falan istemiyor çoğu programın komut satırı dahi basit

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyos2600
    elyos2600's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    elyos2600 bunu yazdı

Ben Pek Uğraşmadan "Format Factory" Kullanıyorum Dosya Çevirip Küçültme İçin Ücretsiz Bir Yazılım Onu da Bir Kurcalayasilirsin.. 

wow, wow, wow, biraz da tuz ekle çünkü çorba etmişsin kavramları

x265 is an open source free software and library for encoding video (H265 diyecektin herhalde)

.mkv, a filename extension for the Matroska multimedia container format (içine ne koyacağın sana bağlı)

Mkvmerge, mkvtoolnix'in bir parçasıdır ve o araçların içinde video dönüştüren bir yazılım yok :)

ek olarak, ciddi derecede bilgi falan istemiyor çoğu programın komut satırı dahi basit

Pardon Fazla Karıştırdım.. :)

H265 Diyecektim Paylaşımlarda x265 Yazıyor Ya Kafam Oraya Gitti.. Şimdi .mp4 ü Bile Süzüp .mkv Yapıyor ya Ben Çeviriyor Diye Algılıyorum Onu..  Kod Yazma Bilgim Sıfır Olduğundan Oraya Sharpen Değeri Yazmak Bile Zor Benim İçin..  :)

Neyse Sen Muhabbeti Toplamışsın Çok Saolasın.. :)

"Hayat; Ölüme Giden Yolda, Sadece Bir Düşten İbarettir.."
Toplam Hit: 1135 Toplam Mesaj: 5
video formatı