Dusunmek İle Dusundugunu Uygulama Zamani
-
Bazen takiliyorum bazen deil cogu zaman.O kadar dusunuyorum guzel fikir diyorum iste budur diyorum sonra buldugum seyi sorgulamaya basliyorum.Sizce insan dusundugu ve buldugu seyi hemen yapmalimi yoksa en iyisi icin sabretmelimi
-
Hemen yapmalı.En iyisi için beklediği zaman o en iyisi hiç bir zaman olmuyor.
-
u235 bunu yazdı
+1 -
u235 bunu yazdı
kesinikle katılıyorum. aslında risk denen şey çok da komplike bir kavram değil ya kazanırsın ya kaybedersin :) yani %50 şansın var :)
-
Hemen yap, urunu hedef kitlenle bulustur.
Surec icerisinde duzenlemelerini yaparsin. -
plastner bunu yazdı
Bazen takiliyorum bazen deil cogu zaman.O kadar dusunuyorum guzel fikir diyorum iste budur diyorum sonra buldugum seyi sorgulamaya basliyorum.Sizce insan dusundugu ve buldugu seyi hemen yapmalimi yoksa en iyisi icin sabretmelimi
Hocam belki takılmanın sebebi OKB'dir. Eğer kafayı takarsan buna yani "karar alıp uygulayamamaya" kafayı takarsan her zaman bunu yaşarsın. Mesela ben hatırlıyorum bir zamanlar "sinirlenememeye" kafayı takmıştım istemsizce tabi (: O sıralar birşeylere sinirlenemiyordum. Sakin gibi hissediyordum kendimi. Salakça birşey aslında. Bence bunun için tedavi görmen en iyisi. Yoksa yanlış kararlar alabilirsin farketmeden.