folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dusunmek İle Dusundugunu Uygulama Zamani

Dusunmek İle Dusundugunu Uygulama Zamani

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

Bazen takiliyorum bazen deil cogu zaman.O kadar dusunuyorum guzel fikir diyorum iste budur diyorum sonra buldugum seyi sorgulamaya basliyorum.Sizce insan dusundugu ve buldugu seyi hemen yapmalimi yoksa en iyisi icin sabretmelimi

Busiest men find the most time....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hemen yapmalı.En iyisi için beklediği zaman o en iyisi hiç bir zaman olmuyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

+1

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

kesinikle katılıyorum. aslında risk denen şey çok da komplike bir kavram değil ya kazanırsın ya kaybedersin :) yani %50 şansın var :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Hemen yap, urunu hedef kitlenle bulustur.
    Surec icerisinde duzenlemelerini yaparsin.

vatandaşa kafam girsin!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    plastner bunu yazdı

Bazen takiliyorum bazen deil cogu zaman.O kadar dusunuyorum guzel fikir diyorum iste budur diyorum sonra buldugum seyi sorgulamaya basliyorum.Sizce insan dusundugu ve buldugu seyi hemen yapmalimi yoksa en iyisi icin sabretmelimi

Hocam belki takılmanın sebebi OKB'dir. Eğer kafayı takarsan buna yani "karar alıp uygulayamamaya" kafayı takarsan her zaman bunu yaşarsın. Mesela ben hatırlıyorum bir zamanlar "sinirlenememeye" kafayı takmıştım istemsizce tabi (: O sıralar birşeylere sinirlenemiyordum. Sakin gibi hissediyordum kendimi. Salakça birşey aslında. Bence bunun için tedavi görmen en iyisi. Yoksa yanlış kararlar alabilirsin farketmeden.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 658 Toplam Mesaj: 6