Duvara Monte Yazı Tahtası
-
Böyle bir şey almak istiyorum, niçün ?
Şimdi bazı plan proje ve yazımlarda kullanmak için mesela, (arapça) deftere yazarken çok zorlanıyor insan kalemle falan, halbuki marker ile yazması daha rahatıma geliyor.
Yada belli bir şeyin yarım projesini çıkartıp taslak için kullanmayı düşünüyorum.
Duvara monteli olması şart 1 metreye 1 metre gibi ebatlarda olursa iyi olur.
Ama daha önce bir tane dükkana almışlardı bokum gibiydi abi çok zor siliniyor çok saçma sapan bir üründü o yüzden katakulleye gelmek istemedim.
Marka, fiyat bilen varsa. | Konuya uygun en güzel yer burası geldi, başka seçenek bulamadım. -
hocam 4 tane a4 kağıdı tamamen bantla kaplayarak basit çapta yapabilirsin. Ben 3 yıldan beri aynı şekilde kullanıyorum :D çok canımı sıkar silinmezse kaldırıp atıyorum yenisini yapıyorum maliyeti de 1 liraya falan tekamül ediyor.
-
mobilyacıya git 5mm beyaz suntalam kestir olsun bitsin hacım.
-
koçtaşa gidiyorsun, beyaz strafor alıyorsun hangi ölçüde istiyorsan ona yetecek sayıda, üstüne de şeffaf naylon branda alıyorsun, köşelerine zımba atıyorsun istediğin gibi yazıp siliyorsun. En düşük maliyetli olanı bu.
-
Ahaha abi şaka gibisiniz ya :D
Ulan yazı tahtası dedim fiyat istedim :D Yazı tahtası hariç tüm beyin fırtınasını yaptılar :D
Abi gülmekten öldüm neyse ben gideyim bauhaus'a bakim :D -
-
hezarfen bunu yazdı
al reis,
tıkşimdi buna da tekerlekli diye bahane bulacak hacı :D
-
sLeymN bunu yazdıhezarfen bunu yazdı
al reis,
tıkşimdi buna da tekerlekli diye bahane bulacak hacı :D
onu farkettim, tam editledim sende yazmışsın :D