Duyarlılık...
-
Bugün gayet sıradan şekilde sabah otobüse bindim kadıköye iniyodum.. e-5 in ortasında camdan bakarken birden en sol şeritte bi köpek gördüm.. hayvancağız yolun ortasında kalmış kimse ona yol vermiyo, duramıyo haliyle o da karşıya geçemiyodu.. bizde en sağ şeritten ilerliyorduk şöför köpeği farkedince iyice yavaşladı birden otobüsü sola kırarak yolu dikine kapattı..duruma köpek de şaşırdı karşıya geçmekte tereddüt şöför korna çaldı baktı olmuyo eliyle köpeği çağırdı ..köpek karşıya geçti kurtuldu
şaşırdım gerçekten hiç beklemediğim bi hareketti....yolda köpekleri hayvanları ezip umursamadan basıp gidenlere alışık olduğumdan bu duyarlılık gerçekten etkiledi beni...
sayın 16 k şöförü seni ayakta alkışlıyorum..
-
Ayakta Alkışlıyoruz abimizi..
-
valla helal olsun
-
Aslında iett şöförleri güzel insanlar oluyor ama bir müddet sonra insanlar adamları çileden çıkarıyorlar =)
Helal olsun...
-
körüklümüydü
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
körüklümüydü
-----------------------------hayır.. halk otobüsüydü
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
-----------------------------
körüklümüydü
-----------------------------hayır.. halk otobüsüydü
-----------------------------16K'nin körüklüsü yoktur:) hepsi halktır:) bende hergün binerim bu otobuse tıkış pıkış oluyor lanet olası otobüs
-
Evet Ben Gözlerimin Önünde Arabanın ezdiği Bir Gencecik kedi Görmüştüm, Döndüm izerine Yürüdüm, Hala Kıpırdıyordu, Ama Belliki Can Çekişiyordu, Artık Çok Geçti, Hala Aklımdan Çıkmıyor. Yaşama ihtimali olsa Alır Koşardım Veterinere. Bazı Şöförler Gerçekten Çok Duyarsız Ve Canidirler.
Abizimi Alkışlıyoruz pek tabiki. İşte Örnek Vatandaş.
-
valla helal olsun :W