Duyuru / Camel Full Flavour Red Box"In Pakedine 20Ytl Veriyorum
-
Arkadaşlar bundan yaklaşık 6 sene once kaldırıldı bu sigara şimdiye kadar yılda bir kıbrıstan amcam gelirdi o getirirdi bi koli onlarla idare eder harbden "SİGARA" içerdim ama artık oda bulamıyomus doğuda olabılır diye düşünüyorum çok ciddiyim bu sigaranın pakedine 20ytl vermeye hazırım nette de bulamadım bu sigarayla ilgili hiç bişe.Yaa kafayı yicem a.Q zaten LM"yi de zittiler batırdılar tadının a.kodular krizlere giriyorum a.q Bu sigaradan bulana ipodumu bile vermeye hazırım o kadar diyom ! DUYRULUR...
-
kardeş boşewr camel i git 2001 iç en güzel sigara.. harbi diyom köyden getirdiğim tütünle sardıım sigara bile ağır gelmio onun kadar..
-
çok hafif geliyo o bana yaa ah ah camel full flavour red box gibi sigara mıwar be :(
bi zamanlar camel 3renk sigara çıkarmıştı ya hani bi beyaz-mavi karışımı bi tane full mavi bi kan kırmızı işte o kan kırmızıdan bulun bana :( -
hacı walla onu bulman biraz zor.. camel yetkili servisine sor :D
ya da bak bursadayım dedin santral garaj war ya orda çarşı falan war oralarda war bikaç tane kürt diyarbakır tütünü satıyolar bok rengi bi tütün.. içinde ne var bilmiom ama harbiden de zehir gibi.. ama ark.lar saman dolduruyolar dio ama sen bilirsin denemekte fayda war.. -
karma kaçak tütün satıyolar onlar ya açıkta D kalitesinde olanları biraz idare eder ama hiç bişey Full Flavour'umun yerını alamaz :( Açık tütün satmıyor olsalardı sorardım hani böle kaçak paket sigara satsalardı ama sadece açık tütün görüyom ben onlarda ondan yoktur kuwwetle muhtemel...
-
bi göz atıver hocam belkı bı boka yarar
http://euro-cig.com/index.php?sectiune=prod_detail&id_prod=15&page=10&id_categ=23&lang=fr -
saol ladybey ama bı kaç saat once bakmıstım bu siteye yok burda da Full Flavour versiyonları var ama res box sürümü yok olsa zaten bu siteden sipariş etcektim kartonu 30Euro diyo ben tanesıne 20yytl vercem siteden daha ucuza gelıyo yanı ama yoook :(
-
bide buna bak hacı
http://www.eztobacco.com/index.pl?t=ViewProduct&brand=Kamel&category=
-
dai bi ara Red Full Flavor yazısını gordum kalbim duruyodu ama bu değil aslında ismi aynı ama şekli değil bu çooook eski bişeye benziyo...hatırlarsınız ya hani bi ara camel 3lü bi seri çıkarmıştı bole renga renk kutuları vardı çok hoş tasarımlı işte onlardan kırmızı olanı ya gormussunuzdur mutlaka çook hawalı bi pakedi war.Ha gayret ladybey ben sna guvenıyom bulcan sen onu !
-
hacı bakayım senin için ;) kaçak maçak buluruz belki
-
Hacı diyarbakırda yaşıyorum kaçak sigara satan arkadaşım var ona bi sorarım ama bizim burada öle sigara içen yok ama bi ihtimal sorarım:)
Toplam Hit: 3047 Toplam Mesaj: 11