[Duyuru] Linux Hakkında PM Yoluyla Destek İsteyen Arkadaşlar
-
İnternet bağlantımda problem olduğu için iki gündür nete giremiyordum.
Neyse düzeldi bugün bir tbt ye bakayım dedim o da nesi on altı yeni mesaj! Hepsi de linux desteği istemiş.
Arkadaşlara teker teker sorunlarına özel yanıtlar yazmaya çalıştım. Ama kolum da koptu yani.
Bir sorun yaşarsanız lütfen pm atmak yerine konu açmayı yeğleyin.
Yardım etmekten ve hepinizle özel olarak ilgilenmeyi angarya olarak gördüğümü düşünmeyin, aksine çok keyif alıyorum fakat pm yoluyla destek verilince o destek sadece size verilmiş oluyor. Belki o sorunu yaşayan başka bir arkadaş daha var ve onun da o yanıta ihtiyacı var. Veya benim bilgimin dışında bir konu ve bu yüzden başka birisine sorununuzu tekrar yazmanız gerekecek falan filan.... bir sürü eksisi var.
Linux yapısı gereği sosyal bir işletim sistemi ve siz de bu sosyallikten faydalanırsanız daha mutlu olursunuz :)
Yine de pm göndermek isteyen arkadaşları kırmayıp yanıtlamaya çalışacağım. Teşekkürler :)
-
Bu tarz konularda pme cevap vermeyin, yerine konu acmasını sağlayın hocam
Herkez yararlansın bir işe yarasın
-
rene sen linux kullanıyor musun ??
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
rene akıllı adam. linuxla ne işi var. -
MMB bunu yazdı:
anubisx bunu yazdı:
rene akıllı adam. linuxla ne işi var.
-----------------------------+
-
Niye ki ? linux gayet hoş görünüyor..Sanirim artik bende bu isletim sistemini sürekli kullanicam :)
Z-CHAN'i pm ile rahatsiz edenlerden birisi de benim. öyle yapmamin sebebi ise cok kucuk sebeplerden dolayı konu kirliliğine neden olacağımı düsünmektir..
linux ile ilgili genel bir bölüm olursa orada daha iyi soru / cevap olurdu diye de düsünmeden edemiyorum acikcasi...
-
Evet linux ile ilgili böyle soru cevap yapılcak bi bölüm olsa süper olur küçük şeylere konu açmak garip geliyo bunlardan biride benim : <
-
MMB bunu yazdı:
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------şimdi rene gelip , yoo linux kullanıyorum dese ne hale düşersin ama :D
-
RootB bunu yazdı:
MMB bunu yazdı:
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------şimdi rene gelip , yoo linux kullanıyorum dese ne hale düşersin ama :D
-----------------------------Z-CHAN'den daha sağlam linuxçu olurdu:D