folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Düz Liseden Meslek Lisesine Geçiş ?

Düz Liseden Meslek Lisesine Geçiş ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

9. sınıfın sonunda okuduğum meslek lisesinden 10. sınıfta başlamak üzere düz lise sayısal sınıfına geçiş yaptım.

Anlayacağını gibi 10. sınıf sayısal öğrencisiyim. -.-

Şu durumda sınıfta kalmam garanti ve tekrar meslek lisesine geçiş yapmak istiyorum.

Şuanda bildiğim kadarıyla yaz okulunda telafi eğitimi sonucunda geçer not alındığında 11. sınıftan itibaren meslek lisesinde okumaya devam edilebiliyor.

Burada sormam gereken soru eğer yukarıdaki açıklamadaki gibi oluyorsa geçemediğim dersleri vermem gerekir mi ? Geçişte sorun yaşar mıyım ?

Şimdiden teşekkür ederim.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

bende düz liseye geçmek istiyordum, niye sen geri dönmek istiyorsun ki? meslek lisesindeyim bende =)

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam meslek lisesinden sonra aşırı zor yani geçiceksen bile meslekteki sayısalına güvenip düz lisede sayısala geçme çünkü bayaa fark var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla dersleri vermeden geçemezsin , düz lisede kaldığın dersleri vermen lazim.Bide geçiş yapacağın meslek lisesinin müdürünü kafalamak gerek ibnelik yapabiliyorlar.

darker than black...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NonStop bunu yazdı:
    -----------------------------

Bildiğim kadarıyla dersleri vermeden geçemezsin , düz lisede kaldığın dersleri vermen lazim.Bide geçiş yapacağın meslek lisesinin müdürünü kafalamak gerek ibnelik yapabiliyorlar.

-----------------------------

garanti kaldım ben bu sene ne diyeyim :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

ah angel ah senin neyine mw2 oynamak kalırsın bak :D son sınavlar geldi kastım bıraktım sınavlara çalıştım zar zorda olsa geçiyorum mutluyum :D

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
Toplam Hit: 2648 Toplam Mesaj: 6