folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Düzcede Yaşayan Müridler Yardım Düzce'de Cemaat Yurtları

Düzcede Yaşayan Müridler Yardım Düzce'de Cemaat Yurtları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Meraba arkadaşlar bi arkadaş için açtım konuyu arkadaşım düzce üniversitesini kazandı ve yurda yerleşemedi şuan misafiranede kalıyor ve cemaat yurdu arıyor yerleşmek için düzcede yaşayan müridler yardım lütfen 

NOT : Arkadaş Kız :) gidipte erkek cemaat yurdu yazmayın diye 

Ayet var, ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Düzcedeyse şanslı 4+1 evde 3 sene once bizim arkadaslar 300 e kalıyordu 6 kişi hala öylemidir ama bilmem :)

Si vis pacem para bellum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SinusX bunu yazdı:
    -----------------------------

Düzcedeyse şanslı 4+1 evde 3 sene once bizim arkadaslar 300 e kalıyordu 6 kişi hala öylemidir ama bilmem :)

yok ya kız öğrneci olduğu için eve çıkmayı düşünmüyo

Ayet var, ayet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

hocam duzcede 2 yıl kaldım bende orda yaşayan arkdaslarım var, bi sorup sana donecem burdan.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

TBT müridi ve az çok paylaşımnlarını beğendiğim bir mürid olmasaydın bu konuya öyle bir döktürmüştüm ki neyse sana sadece şunu diyim(kişisel fikir)

Ne geldiyse zaten ülkenin başına bu kodumun cemaatlerinin Yurtlarında yetişenler yüzünden geldi bırakın Allah aşkına yaa başka alternatifler bakın 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Aramana gerek yok arkadaşın otobüsten indiği gibi onları karşısında bulur zaten :D

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

edit

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

Aramana gerek yok arkadaşın otobüsten indiği gibi onları karşısında bulur zaten :D

:D Doğru demiş onlar sizi bulur :F

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arachnophobia
    Arachnophobia's avatar
    Erkek

kesinlikle tavsiye etmiyorm cemaat yurtlarını 2-3 arkadaş birleşip eve çıksınlar arkadaşında yazdığı gibi 4+1 300 ' e rahat ev bulurlar

27 yaşındayım ve doğma büyüme düzceliyim :)

Çok Sevdik Be Abi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:

hocam duzcede 2 yıl kaldım bende orda yaşayan arkdaslarım var, bi sorup sana donecem burdan.

SeRDaR bunu yazdı:

TBT müridi ve az çok paylaşımnlarını beğendiğim bir mürid olmasaydın bu konuya öyle bir döktürmüştüm ki neyse sana sadece şunu diyim(kişisel fikir)

Ne geldiyse zaten ülkenin başına bu kodumun cemaatlerinin Yurtlarında yetişenler yüzünden geldi bırakın Allah aşkına yaa başka alternatifler bakın 

Arachnophobia bunu yazdı:

kesinlikle tavsiye etmiyorm cemaat yurtlarını 2-3 arkadaş birleşip eve çıksınlar arkadaşında yazdığı gibi 4+1 300 ' e rahat ev bulurlar

27 yaşındayım ve doğma büyüme düzceliyim :)

kendim için değil zaten hocam :) RotKerim Hocam sendende cvap bekliyorum Arachnophobia sendede destek bekliyorum madem düzcelisin doğma büyüme konuya bi el at

Ayet var, ayet
Toplam Hit: 2181 Toplam Mesaj: 10