Düzcede Yaşayan Müridler Yardım Düzce'de Cemaat Yurtları
-
Meraba arkadaşlar bi arkadaş için açtım konuyu arkadaşım düzce üniversitesini kazandı ve yurda yerleşemedi şuan misafiranede kalıyor ve cemaat yurdu arıyor yerleşmek için düzcede yaşayan müridler yardım lütfen
NOT : Arkadaş Kız :) gidipte erkek cemaat yurdu yazmayın diye
-
Düzcedeyse şanslı 4+1 evde 3 sene once bizim arkadaslar 300 e kalıyordu 6 kişi hala öylemidir ama bilmem :)
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------
Düzcedeyse şanslı 4+1 evde 3 sene once bizim arkadaslar 300 e kalıyordu 6 kişi hala öylemidir ama bilmem :)
-----------------------------yok ya kız öğrneci olduğu için eve çıkmayı düşünmüyo
-
hocam duzcede 2 yıl kaldım bende orda yaşayan arkdaslarım var, bi sorup sana donecem burdan.
-
TBT müridi ve az çok paylaşımnlarını beğendiğim bir mürid olmasaydın bu konuya öyle bir döktürmüştüm ki neyse sana sadece şunu diyim(kişisel fikir)
Ne geldiyse zaten ülkenin başına bu kodumun cemaatlerinin Yurtlarında yetişenler yüzünden geldi bırakın Allah aşkına yaa başka alternatifler bakın
-
Aramana gerek yok arkadaşın otobüsten indiği gibi onları karşısında bulur zaten :D
-
edit
-
sokoban bunu yazdı:
Aramana gerek yok arkadaşın otobüsten indiği gibi onları karşısında bulur zaten :D
-----------------------------:D Doğru demiş onlar sizi bulur :F
-
kesinlikle tavsiye etmiyorm cemaat yurtlarını 2-3 arkadaş birleşip eve çıksınlar arkadaşında yazdığı gibi 4+1 300 ' e rahat ev bulurlar
27 yaşındayım ve doğma büyüme düzceliyim :)
-
RotKerim bunu yazdı:
hocam duzcede 2 yıl kaldım bende orda yaşayan arkdaslarım var, bi sorup sana donecem burdan.
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
TBT müridi ve az çok paylaşımnlarını beğendiğim bir mürid olmasaydın bu konuya öyle bir döktürmüştüm ki neyse sana sadece şunu diyim(kişisel fikir)
Ne geldiyse zaten ülkenin başına bu kodumun cemaatlerinin Yurtlarında yetişenler yüzünden geldi bırakın Allah aşkına yaa başka alternatifler bakın
-----------------------------Arachnophobia bunu yazdı:
kesinlikle tavsiye etmiyorm cemaat yurtlarını 2-3 arkadaş birleşip eve çıksınlar arkadaşında yazdığı gibi 4+1 300 ' e rahat ev bulurlar
27 yaşındayım ve doğma büyüme düzceliyim :)
-----------------------------kendim için değil zaten hocam :) RotKerim Hocam sendende cvap bekliyorum Arachnophobia sendede destek bekliyorum madem düzcelisin doğma büyüme konuya bi el at