Duzce'li Muridler Yardim Kiz Ogrenci Yurdu
-
Ablam nobel firmasinda staj yapacak. Oraya yakin yurt var mi bildiginiz ve guvenilir. Biraz tutucu biryermis diye duydum ama...
-
biz tutucuyuzda afadersin ama ablan açık gezmiyor değilmi. her yörenin kendine özgü tutuculuğu vardır. İnsan olsunlar yeter. Abartmak gibi olmayayım buyursun gelsin ablan düzce mize. güzel yurtlarımız var. birinin telefonunu yazıyorum
0380 524 4267
Birde Emniyetin orada var bir yurt ama telefonunu bilmiyorum.
-
espir bunu yazdı:
-----------------------------
biz tutucuyuzda afadersin ama ablan açık gezmiyor değilmi. her yörenin kendine özgü tutuculuğu vardır. İnsan olsunlar yeter. Abartmak gibi olmayayım buyursun gelsin ablan düzce mize. güzel yurtlarımız var. birinin telefonunu yazıyorum
0380 524 4267
-----------------------------Mürit espiri yapmış anlamadan okuduk kusura bakmasın
Emniyet öğretmen evi yada ordu misafirhanesine deneyebilirsiniz kardeş.
-
silenc3 a ulaş 3 senedir düzcede kalıyo yerlisi sayılır artık
-
espir bunu yazdı:
-----------------------------
0380 524 4267
-----------------------------Yobazlığa gitmediği sürece tutuculuk farketmez. Sadece eş, dost ve tanıdık duyumları. Her ihtimale karşı hazırlıklı olmalıyız diye söyledim.
@ExpirE
Eyvallah hocam. Oralara bakayım hemen.
@Sharp
Hemen PM atıyorum, sağol.
-
tahminimden çok varmış düzceden mürid :) ben de düzcedeyim. düzceli arkadaşlar pm atarsa ziyaretine gitmekten memnun olurum.
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------tahminimden çok varmış düzceden mürid :) ben de düzcedeyim. düzceli arkadaşlar pm atarsa ziyaretine gitmekten memnun olurum.
----------------------------arkadaşım pm ye gerek yok. gölyakalıyım. Yavuzlar Fındık Koray diye gölyakadan kime sorsanız tanırlar. buyrun herkesi beklerim