Düzen Eksikligi Problemi ?
-
s.a müridler malum türkiyenin başli başina bir problemi olan kpss sinavi yaklaşmak üzere ve bununla birlikte suratta sivilce sayisi da artmaktadir
Zaman kisa ve içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor sanki biliyor gibi davraniyorum konulari
hiç bir şeye adepte olamiyorum bazen gaza gelip 10 12 soru cözsemde sonralari birakiyorum hoca daha bunlari anlatmadi anlatinca cözerim diyip kapatiyorum
Sizce ne yapmam gerekiyor herşeyi kapatip dersleremi agirlik veriyim yoksa biliyor gibi davranip sinava rahatmi gireyim
-
Sınav ne zaman?
-
eylül'ün son haftasi hocam
-
ahahah :)
hoca cevabı kendin vermişsin herşeyi kapat ve çalış
ama ben lys'ye hiç çalışmadım babayı aldım gibi şimdi :W
10000 kişi de çalış sie et dese içinden gelmiyorsa traş hepsi :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------şimdi söyle bi problemde var
19 saat durmaksizin ders calişanlari da taniyorum adam daha cografyadaki endüstri tarihteki kapitilasyonlarin ne anlama geldigini bilmiyor avea 5000 den msj cekiyor :D neydi diye
ben ise bunlari bildigimi var sayarak calişşam mi çalişmasammi istedigim puani alabilirmiyim alamaz miyim cok calişinca kariştirirmiyim başarilimi olurum bu soru ve sorunlarla baş başayim yardima ihtiyac var :S
-
Seviyeni bilmiyorum hocam ama her gün 2-3 saat çalışsan götürür seni.
Şöyle bir şey yapabilirsin; yatmadan yarın yapacaklarını bi kağıda yaz
- 50 coğrafya sorusu
- türkçe konu anlatım bozukluğu gibi.
Belli bir saat koyma ama.
12:00'da türkçe anlatım bozukluğu gibi. Bi işin çıkar aksatırsın rahatsız olursun sonra.
Gün sonu
+ 50 coğrafya sorusu
+ türkçe konu anlatım bozukluğu şeklinde - leri + yapınca rahatlarsın, yarın için de heveslenirsin belki.
Ben de gireceğim sınava. Kursa falan gitmeyi düşünmüyorum. 1 yıldır zaten YGS-LYS çalışıyoruz. Matematik, Türkçe hallederim. Coğrafya-Tarih falan biraz bakınmam gerek, bi de vatandaşlık-genel kültür soruları varmış sanırım. Çıkmış sorular kitabı var, onlardan alırım belki.
-
byeren bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------şimdi söyle bi problemde var
19 saat durmaksizin ders calişanlari da taniyorum adam daha cografyadaki endüstri tarihteki kapitilasyonlarin ne anlama geldigini bilmiyor avea 5000 den msj cekiyor :D neydi diye
ben ise bunlari bildigimi var sayarak calişşam mi çalişmasammi istedigim puani alabilirmiyim alamaz miyim cok calişinca kariştirirmiyim başarilimi olurum bu soru ve sorunlarla baş başayim yardima ihtiyac var :S
-----------------------------bak sınıfta bi eleman vardı bu sene dersanede cocuk mat'ı yutmuştu neredeyse :W
sınavda hava olsun diye matı sona bırakmış nasıl olsa 20dk çözerim diye sos türkçeye dalınca
mat'a tek soru işaret atmadan toplamışlar kağıtları
yani sen çalış 19 çalışma 2-3 çalış pc'ye yine takıl git nargile iç karıya kıza git bali çek ne yaparsan yap
ama günde 2-3 saat çalış kafada kalsın lazım olur :W
-
Teşekkür ederim arkadişler Söylemiş oldugunuz programlari uygulayacagim
-
aga önce kafanda şunu bitir ;
ya çalışsam mı çalışmasam mı?
Bu psikolojiyle bi cacık olmaz...
Kazanmak istiyorsan böyle seçeneklerin yok zaten mike mike çalışacaksın...
He çalışmaktan zevk alan bir Allahın kuluda yoktur buna emin ol...
Herkese zor geliyo çalışmak bi sana değil ama kıçını kırıp oturmak zorundasın kısacası eşşek gibi çalışacaksın kazanacağım diyosan