DVD Arsivleme
-
Merhaba arkadaslar
100 GB lik verileri DVD olarak arsivlemem gerek. klasörleri topladim dosyalari yaklasik 4.5GB paylastirarak hazirladim. DVD takiyorum yazmaya hazirlarken yeterli disk alani yok diyor örnek olarak
4,62 GB (4.962.002.087 bayt)
Veriler normlde 4.62GB tutuyor ama bu parantez isi nedne kaynaklaniyor. ? yada nasil yapmaliyim Nero 8 Kullaniyorum yada nasil yapabilirim. yeniden tüm dosyalari düzenlemek cok zaman alacak günlerdir ugrasiyorum.
-
bayt olarak hesaplıycan hocam parantez içine bakarsan 4.962 diye yazıyor.. biraz daha azaltman gerekecek dosyaları
-
Bu sekilde yedrmenin yolu yokmu günlerdir ugrasiyorum
-
Ciminli bunu yazdı:
-----------------------------Bu sekilde yedrmenin yolu yokmu günlerdir ugrasiyorum
-----------------------------hocam nero burningromda yukarıdaki menüden kayıt aygıtını seç dosya menüsünden seçeneklere gir çıkan pencerede uzman ayarlardan dvd fazla yazılımı etkin kıl olması lazım. ama yinede sana tavsiye etmem dosyalarını bozabilir bozuk bozuk eksik eksik dvd ye yazdırmış olursun o yüzden dosyalarını biraz daha azaltmakta fayda var..
-
DVD de sarı yere gelmiceksin yeşilde kalıcaksın yazsa bile sonradan açmaz veya görmez.Pişman Olma
-
4.35 e ayarla boyutları o zaman yazarsın
-
hoca parantez içindeki 4.7 olacak parantez dışındaki 4,25 falan yapar
-
nazmanya bunu yazdı:
-----------------------------hoca parantez içindeki 4.7 olacak parantez dışındaki 4,25 falan yapar
-----------------------------hocam arkadaş neroda yazdırırken uyarıdaki bilgieri aktarmış sanırım.