folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dvd Camera İle Çektiğim Görüntüler Boş Görünüyor

Dvd Camera İle Çektiğim Görüntüler Boş Görünüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    Canon Dvd Camera ile çektiğim görüntüleri dvd roma takınca boş görünüyor. Fakat kameranın içine taktığımda bütün videolar çalışıyor ama pc de dvd boş görünüyor.. Bu dvd 1.4 gb lık ufak dvd

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SS_Thunder
    SS_Thunder's avatar
    Erkek
    Dvdyi çıkarıp izlemeden önce dvdyi sonlandırman gerekiyo.. onu cameradan yapacaksın. bendeki samsung ondan nasıl olur seninki bilmiyorum.. menuleri karıştır bulursun..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    Usta yaptım onu ya geçen sene bir çok video çektim bide yanlışlıkla sildim bu seneki videolarımıda silmek istemiyorum pc ye takınca boş görüyor ama kameraya takınca hepsi var

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

dostum diski sonlandırman gerekiyo kesin ve net

veya dvd rom'da bi problem var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    Ya dvd romda bişi yok kaç pc ye taktım aynı... Peki camera bnden kilometrelerce ötede napcam nasıl sonladırabilirim...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    pc den yapabilirmisin bilmiyorum ama ben sadece kameradan yapabildim. :I başkabir kamerayla dene yaknlarında fln varsa .
Toplam Hit: 982 Toplam Mesaj: 6