Dvd Cd Sine Vcd Formatında Kayıt?
-
Arkadaşlar elimdeki çoğu bilgisayarımda ya da cdlerde tutmaktansa bunları dvd cd lerine kaydetmek istiyorum.mesela dört adet bir filmi dvd ye vcd formatında kaydederek dvdimde televizyonda izlemek istiyorum.Bunu bilgisayarımda nero ile yapmaya çalıştım ama ya bu özellik olmadığından ya da ben bilmediğimden yapamadım.
Acaba bu işlem başka programlar aracılığı ile mi yapılıyor ya da benim nero programında atladığım bir bölüm mü var?şimdi acaba farklı farklı dört adetden oluşan bu filmleri Dvd cdsine vcd formatında nasıl kaydetmeliyim ki bunu dvd oynatıcıdan televizyonda izleyebileyim???
edit : konuyu nereye açacağımı bulamadım.yanlış açtıysam şimdiden özür..
-
Bu sistem(BOT) tarafından size verilen otomatik cevaptır.
DVD(Digital Video Disc) CD'lerine tahmini olarak 4 GB kadar veri kaydı yapılması mümkündür.
Kullandığınız CD yazma programı, DVD arabirimine uyumlu ise, boş diski sürücüye yerleştirdikten sonra, Windows Gezgini'nde olduğu gibi, sürükle bırak(drag&drop) yöntemi ile verilerinizi CD'ye yazdırabilirsiniz.
Bundan emin olmak için kullandığınız Nero CD yazma programının DVD standartını destekleyip desteklemediğini öğrenmenzi gerekecektir.
Destekiyorsa, gerekli menüye girerek işlemlerinizi yapmalısınız. Desteklemiyor ise; Google'dan resmi Nero web sitesine bağlanıp, DVD CD'lere destek veren son sürüm programı download etmelisiniz.
Alternatif olarak Clone CD programını kullanmanız tavsiye edilir.