Dvd Film Kesip Birleştirme..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karamel
    karamel's avatar
    Erkek

El kameram ile çektiğim kaseti dvd'ye çevirttirdim.. Ama istediğim gibi kesip birleştiremiyorum.. Formatından dolayı movie maker ile yapamıyorum.. Formatını değiştirdiğimde ise görüntü çok kötü çıkıyor.. Bildiğiniz bir program var mı ?

Sensiz bir hayat yok derdim hep.. Senli hayatımın neresindeydin hiç görememişim! Sonu yoktu derdim kendime hep... Başı neresiydi ki bu ilişkinin ? Yitip gidenlere bakıyorum da şimdi hayatımdan.. Bir tek senmişsin ve herşeyi mahvetmişsin... Artık dur.. Gidebilceğin kadar gittin zaten! Yanımda biraz daha kalman için nasıl biri olmalıydım? Peki sen sevgili; Sen yeterince adam mıydın.. ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

çok professioanal video edit işleri için after effects kullanıyorum kullanmayı bilmiyorsan çok ağır gelir o yüzden bulaşma ama daha basit ama kaliteli bir program istiyorsan adobe premier'i öneririm işini görür.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:
    -----------------------------

çok professioanal video edit işleri için after effects kullanıyorum kullanmayı bilmiyorsan çok ağır gelir o yüzden bulaşma ama daha basit ama kaliteli bir program istiyorsan adobe premier'i öneririm işini görür.

Bulaş hocam korkma bende ilk başta bişe bilmiyodum kurcalamadan öğrenemezsin

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

bigpower bunu yazdı:

Asosyal bunu yazdı:

Bulaş hocam korkma bende ilk başta bişe bilmiyodum kurcalamadan öğrenemezsin

hocam demek istediğim işin acil ise premier ile halledebilirsin yok adam bende after effects var ama yapmayı bilmiyorum diyorsa yardımcı oluruz.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karamel
    karamel's avatar
    Erkek

ikisinide deniyeceğim arkadaşlar sağolun..

Sensiz bir hayat yok derdim hep.. Senli hayatımın neresindeydin hiç görememişim! Sonu yoktu derdim kendime hep... Başı neresiydi ki bu ilişkinin ? Yitip gidenlere bakıyorum da şimdi hayatımdan.. Bir tek senmişsin ve herşeyi mahvetmişsin... Artık dur.. Gidebilceğin kadar gittin zaten! Yanımda biraz daha kalman için nasıl biri olmalıydım? Peki sen sevgili; Sen yeterince adam mıydın.. ?
Toplam Hit: 1234 Toplam Mesaj: 5