Dvd Film Kesip Birleştirme..
-
El kameram ile çektiğim kaseti dvd'ye çevirttirdim.. Ama istediğim gibi kesip birleştiremiyorum.. Formatından dolayı movie maker ile yapamıyorum.. Formatını değiştirdiğimde ise görüntü çok kötü çıkıyor.. Bildiğiniz bir program var mı ?
-
çok professioanal video edit işleri için after effects kullanıyorum kullanmayı bilmiyorsan çok ağır gelir o yüzden bulaşma ama daha basit ama kaliteli bir program istiyorsan adobe premier'i öneririm işini görür.
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
çok professioanal video edit işleri için after effects kullanıyorum kullanmayı bilmiyorsan çok ağır gelir o yüzden bulaşma ama daha basit ama kaliteli bir program istiyorsan adobe premier'i öneririm işini görür.
Bulaş hocam korkma bende ilk başta bişe bilmiyodum kurcalamadan öğrenemezsin -
bigpower bunu yazdı:
Asosyal bunu yazdı:
Bulaş hocam korkma bende ilk başta bişe bilmiyodum kurcalamadan öğrenemezsin
-----------------------------hocam demek istediğim işin acil ise premier ile halledebilirsin yok adam bende after effects var ama yapmayı bilmiyorum diyorsa yardımcı oluruz.
-
ikisinide deniyeceğim arkadaşlar sağolun..