Dvd İçindeki Tüm Dosyaları Görme
-
sorunumu google da ararken aynı sorunu yaşayan birileri varmış. ben de oradan copy yaptım soruyu..
"merhaba arkadaşlar,elimde bir dvd var,dvd yi açıyorum.gizli klasörleri göster kutucuğu işaretli olduğu halde 2 tane dosya gösteriyor biri 1mb diğer 5 mb.Ancak dvd nin toplam boyutu 1 gb.ne yaparak o gizlenmiş dosyaları görebilirim? "
denenen yöntemler:
Gizli dosyaları göster kutucuğunun oralarda birde Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneği var,Onun işaretini kaldırıp deneyin._____________HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntversion\Explorer\Advenced
İlgili anahtarı açın ve sağ kısımda
“Hidden” , “ShowSuperHidden” ve “SuperHidden” DWORD dosyalarının değerlerini 1 yapın,
Eğer SuperHidden veya ShowSuperHidden anahtarları yok ise Sağ bölümde boşluğa fare ile sağ tıklayın. Ardından Yeni - Dword Değeri deyin. İsim olarak hangi anahtar yok ise onu yazın. Daha sonra değerlerini 1 yaparak windows oturumunuzu yeniden başlatın. -
Korunan işletim sistemi dosyalarını göstere tik koysan yeter sanırım ?
-
Ka1nsha bunu yazdı
Korunan işletim sistemi dosyalarını göstere tik koysan yeter sanırım ?
göstermiyor yinede hocam
-
ben genelde ya winrar ile bakıyorum (total commander den de bakabilirsin) ya da linux varsa oradan da görebilirsin..
ayrıca gizli dosya olmayabilir. mesela disk yazılırken açık bırakılmıştır sonra üstüne tekrar yazılırken eski dosyalarını silmiştir .. bu da bi ihtimal
-
ISOBuster programıyla dener misiniz?
-
Sanal pc kurup linux yükleyebilirsin en hızlı ve mantıklı çözüm bu görünüyor :S
-
linux bir deneyeceğim. eğer o da olmazsa herhangi bir program çözüm değil demektir.
aynı formatta yapılan bir başka dvd nin içindeki gizli dosyaları görebiliyorum aslında.
ama gel görki o dvd ve bir kaç tanesi göstermiyor.
-
egitim setleri :))))
amk ibneleri nasıl yapmışsa o dvdleri bazılarında gizli klasörü göster işe yarıyo bazıloranda yaramıyo