Dvd İçindeki Tüm Dosyaları Görme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

sorunumu google da ararken aynı sorunu yaşayan birileri varmış. ben de oradan copy yaptım soruyu..

"merhaba arkadaşlar,elimde bir dvd var,dvd yi açıyorum.gizli klasörleri göster kutucuğu işaretli olduğu halde 2 tane dosya gösteriyor biri 1mb diğer 5 mb.Ancak dvd nin toplam boyutu 1 gb.ne yaparak o gizlenmiş dosyaları görebilirim? "

denenen yöntemler:

cmd.exe çalıştırarak aşagıdaki komudu giriniz ve enterleyiniz

attrib /d /s -h -r -s f:\*  

şeklinde yazın (f disk yoludur ) disk yolunuzu bilgisayarımdan görebilirsiniz

Gizli dosyaları göster kutucuğunun oralarda birde Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneği var,Onun işaretini kaldırıp deneyin.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntversion\Explorer\Advenced
    İlgili anahtarı açın ve sağ kısımda
    “Hidden” , “ShowSuperHidden” ve “SuperHidden” DWORD dosyalarının değerlerini 1 yapın,
    Eğer SuperHidden veya ShowSuperHidden anahtarları yok ise Sağ bölümde boşluğa fare ile sağ tıklayın. Ardından Yeni - Dword Değeri deyin. İsim olarak hangi anahtar yok ise onu yazın. Daha sonra değerlerini 1 yaparak windows oturumunuzu yeniden başlatın.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Korunan işletim sistemi dosyalarını göstere tik koysan yeter sanırım ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Korunan işletim sistemi dosyalarını göstere tik koysan yeter sanırım ? 

göstermiyor yinede hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben genelde ya winrar ile bakıyorum (total commander den de bakabilirsin) ya da linux varsa oradan da görebilirsin..

ayrıca gizli dosya olmayabilir. mesela disk yazılırken açık bırakılmıştır sonra üstüne tekrar yazılırken eski dosyalarını silmiştir .. bu da bi ihtimal

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

ISOBuster programıyla dener misiniz?

Olaylara karışmayın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Sanal pc kurup linux yükleyebilirsin en hızlı ve mantıklı çözüm bu görünüyor :S

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

linux bir deneyeceğim.  eğer o da olmazsa herhangi bir program  çözüm değil demektir.

aynı formatta yapılan bir başka dvd nin içindeki gizli dosyaları görebiliyorum aslında.

ama gel görki o dvd ve bir kaç tanesi göstermiyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

egitim setleri :))))

amk ibneleri nasıl yapmışsa o dvdleri bazılarında gizli klasörü göster işe yarıyo bazıloranda yaramıyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1822 Toplam Mesaj: 8