Dvd Kopyalanmasin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    soyle bi program lazim. biz simdi bir dvd yapiyoruz ve bu dvd ucretsiz dagitilacak. fakat biz yinede kopyalama yasagi koymak istiyoruz. bir pc ye veya baska bi dvd ye kopyasi atilmasin. emegimizi calmak isteyenler cok olacak ve biz bunun onune gecmek istiyoruz. bunu yapabilecek bir program varmi ?

SYL 184
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    programla olacagını sanmıyorum ama sony'nin oyle dvdleri vardı sanırım :mm

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Dostum Unutmaki bunu yapanda insan ogludur.. bozanda.... onun ıcın koyma bence.. ücretsiz dagıtıyosun adı ustunde :))  coluk cocuk bıle cd ni herturlu becerirr  ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

ben video cd leri için şöyle bi çözüm bulmuştum. videonun sonuna bi 15dk lık filan siyah ekran ekliyodum. bunu cd ye çektikten sonra da, cd nin alt yüzüne, datanın yazıldığı kısmın sonuna sağlam bi çizik atıyodum. pc ye yada vcd ye takınca baştan yani cd nin en iç kısmından okumaya başladığı için film bitene kadar çalışıyodu, ama cd yi çekmeye kalkınca, son kısımlarını okuyamadığı için çekemiyodu. ama böyle bile yapsan isohunt gibi veri kurtarma prg leri sayesinde sorun çözülebilir.

edit:

şu şekil:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    evet o cizik atma islemini bende dusundum dusunmedim degil. neyse bakicaz artik tesekkurler.

SYL 184
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

her gönderdiğin dvdnin arkasına cizik atmak pek akıllıca değil.

Millet buney diecek :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    arkasına copy protection yazarız artık :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    üzerine, "telif hakkı var amk, kopyalayan or*spu çocuudur, o kopyaladığın dvd-writer'ı söker g*tüne sokarım, seni eninde sonunda bulurum, amuna gorum, sıkıyosa kopyala lan" yaz.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
Toplam Hit: 1343 Toplam Mesaj: 8