folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder DVD Okuyucu Çalışmıyor ( Yardım )

DVD Okuyucu Çalışmıyor ( Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Müridler başlıktanda anlaşıldığı gibi DVD okuyucu çalışmıyor. Casper Nirvana laptopum var kafama s*kaydım da niye aldım bilmiyorum neyse capsda da goruldugu gibi nerodan bişi yazdırırken nero aniden yanıt vermıyor sonra bos dvd veya cd taktıgımda gözükmüyor.Birde dvd yı takıyorum okuyucudan dondugune daır sesler gelıyor 7-8 sanıye sonra donme işide bitiyor .Sorun nedir yardımlarınızı bekliyorum.

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

kardesım varsa garantısı gotur hemen bende de oluyo çin malı dwd rom kullanmıs ıbneler yoksa yenısını al dwd romunun gıtmıstır cunku :S benım garantısı vardı degıstırttım tamır olmuyodu

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Kendim birşeyler yapamaz mıyım yani :|

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

kristalinde falan bı sorun var sa ne yapabıleceksın kı astarı kılıfından pahalıya gelecek cıkar bak ama bende cok cıkarıp baktım bı bok anlamayım servise goturdum :)

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
Toplam Hit: 1061 Toplam Mesaj: 4