DVD Player Hakkında....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

mp4 filmleri veri diski olarak DVD cd ye yazdırıp dvd playerda izleyebilirmiyiz?

yada

mp4 filmleri dvd playerda nasıl izleyebiliriz?

yada

USB harddisk e hangi formatta filmleri atarsak dvd de seyredebiliriz?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Bildiğim kadarıyla Dvd oynatıcılar bütün uzantıları okuyabiliyor.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    tamam dvd cdsine veri diski olarak .avi yazdırdıgında çalıştırıyor artı yanında altyazı oluncada problemsiz altyazıyıda gösteriyor mp4 denemedim ama .flv göstermiyor

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

dvdler artık divx çalıyor da .. bizdeki mp4 çalmıyor...

Harici hdin fat32 olmasında yarar var sanırım 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    aynen öle ntfs görmüyor fat32 gerekli

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bende bunu merak ederek arkadaşıma dvd yazdım içinde divx xdiv mp4 olan tüm filimleri son çıkan dvd playerlar okuyor

Toplam Hit: 1014 Toplam Mesaj: 6