Dvd Rom Dvd Rw

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartal1
    kartal1's avatar
    Erkek
    sayın arkadaşlar 1999 yılında pIII 500 makina almıştım üzerinde philips pcdv632 dvd rom vardı(hiç bir yerde kendi sitesinde bile firmware si yok) yeni lg marka dvd yazıcı aldım dvd de yazdığım dvd veri diski philips dvd roma koyunca dosya biçimi windows tarafından tanınmıyor yada disk bozuk uyarısı alıyorum nedeni nedir dvd yazıcı dosyaları okuyup yazabiliyor teşekkürler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sheriff
    sheriff's avatar
    Erkek
    cd teknolojisinin mucidi olan philips malesef üretimte sıçmıştır. philips marka optik ürünler sadece sorun çıkarmaktan ibarettir. bunu yetkili dağıtıcısının ağzından da duydum tecrübelerimde bunu sağlamlaştırıyor. büyük ihtimalle ondandır

Alayına İsyan İnadına Göztepe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartal1
    kartal1's avatar
    Erkek
    philipsin sitesinde cihazın izi bile yok philips bize ulaşın bölümü çalışmıyor hepten sorun adamlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Dvd-r Dvd+r Dvd-Rw Dvd+Rw olmak üzere bir çok çeşiti var yazılabilir dvdlerin...

-/+ meselesinden dolayı okuuyor olabilir dvd rom.. sonuc olarak eski bir model...

Sorun bundan kaynaklanıyor..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartal1
    kartal1's avatar
    Erkek
    sayın arkadaşlar dvd yazarken -r yada +r nasıl ayarlanıyor nero da bir seçmeli yer mi var
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek

kartal1 bunu yazdı:

sayın arkadaşlar dvd yazarken -r yada +r nasıl ayarlanıyor nero da bir seçmeli yer mi var

abi hic gulecegim yoktu ya neyse.. simdi bak, + ya da eksi yazmak diye bir olay yok yani o senin elindeki bos DVD nin turu. yani DVD+r koayrsan arti olur, DVD-r koayrsan eksi olur.

(inanmiyorsan bos DVD nin uzerine bak - mi + mi yazyior, )

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bi ayari yok. senin secim hakkin yok yani. Disc hangi cesitse ona gore yazar.
Toplam Hit: 2146 Toplam Mesaj: 7