Dvd Room Temizliği
-
arkadaşlar dvd sürücüm okumamaya başladı temizlemek istiyorum illa servisemi gitmem gerekiyo yoksa bu temizleyici cd ler var onlardanmı kullanıyım zararlı olduğunu duymuştum siz nedersiniz yardımcı olursanaız sevnirin
-
Bak kardeş öyle sokakta satılan 1ytl ye cd temizleyici alırsan zararlı dvd rom u iyice bozabilir ama bilgisayarcılardan gidip kaliteli bir temizleyici alırsan sende temizleye bilirsin....Eğer izmirde oturuyorsan teknik servis adresim verim oraya götür çok güzel temizliyorlar Türkiyede ender teknik servislerden birisi...
-
eğer garantisi varsa hiç elleşme çünkü büyük ihtimal sorun öle gözün kirlenmesi falan değildir..
yolla garantisine bekle 10-15 gün gelsin temizlenip ayar çekilip olmadı yenisini gönderme ihtimalleri bile yüksek...
ama illa ben yapacam diosan al bi temizleme cdsi tak. tabi cok fazla yararı olacağınıda düşünmeyesin sakın :)
-
Eğer garantisi geçmiş ise sana tek önerim içini aç bi güzel elektrik süpürge ile temizle mis gibi yap ama sakın o lensini elleşme tak dene olmadımı
sana zamanında LG cd romuma yaptığımı anlatayım içindeki devreye lehimli düm kabloları çıkar ve yerlerine kısmen onlar yakın kabloar tak ve hawa tabancası iler üzerlerindeki devrenin üzerinde gezdir ve tak eğer ilk günki gibi olmzsa interneti bırakıyorum:) en azında bende işe yaradı...
Toplam Hit: 1629 Toplam Mesaj: 4