Dvd Room Temizliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    arkadaşlar dvd sürücüm okumamaya başladı temizlemek istiyorum illa servisemi gitmem gerekiyo yoksa bu temizleyici cd ler var onlardanmı kullanıyım zararlı olduğunu duymuştum siz nedersiniz yardımcı olursanaız sevnirin

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bak kardeş öyle sokakta satılan 1ytl ye cd temizleyici alırsan zararlı dvd rom u iyice bozabilir ama bilgisayarcılardan gidip kaliteli bir temizleyici alırsan sende temizleye bilirsin....Eğer izmirde oturuyorsan teknik servis adresim verim oraya götür çok güzel temizliyorlar Türkiyede ender teknik servislerden birisi...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

eğer garantisi varsa hiç elleşme çünkü büyük ihtimal sorun öle gözün kirlenmesi falan değildir..

yolla garantisine bekle 10-15 gün gelsin temizlenip ayar çekilip olmadı yenisini gönderme ihtimalleri bile yüksek...

ama illa ben yapacam diosan al bi temizleme cdsi tak. tabi cok fazla yararı olacağınıda düşünmeyesin sakın :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Eğer garantisi geçmiş ise sana tek önerim içini aç bi güzel elektrik süpürge ile temizle mis gibi yap ama sakın o lensini elleşme tak dene olmadımı

sana zamanında LG cd romuma yaptığımı anlatayım içindeki devreye lehimli düm kabloları çıkar ve yerlerine kısmen onlar yakın kabloar tak ve hawa tabancası iler üzerlerindeki devrenin üzerinde gezdir ve tak eğer ilk günki gibi olmzsa interneti bırakıyorum:) en azında bende işe yaradı...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 1629 Toplam Mesaj: 4