Dvd Rw Yandı, İkincisi De Yanacak
-
Arkadaşlar Dvd-Rw çok güzel çalışıyordu.Dün dvd taktım ve yine sesli bir şekilde okumaya başladı.Ama okuması bi türlü durmak bilmedi.Taktığım dvd ile ilgili bir işlem yapmadığım halde durmadı.Ve en sonunda ortalığı yanık kokusu sardı.Kasanın yan kapağını açtığımda ateş çıktığını gördüm.Ama hala dönüyordu.Makinayı kapattım bi daha da çalışmadı.İçini açtığımda devrede feci şekilde yanmıştı..Sağlık olsun dedim geçtim..
Bugün arkadaşımdan emanet bir dvd okuyucu aldım Windows kurmak için.Ama ona da dvd'^yi takınca okuması bi türlü bitmek bilmedi.Bu sefer tongaya düşmedim dank etti hemen ve kapattım.Bir kaç kez daha denedi taktığım dvd'yi ölümüne döndürüyor.Power socked ve id'sini değiştirdim durum yine aynı.Hiç böyle birşeyler karşılaşmadım.İnternette araştırdım ama karşılaşan da olmamış galiba.Dvd emanet zorlamak istemiyorum sürekli deneyerek.Sorun neyden olabilir ?
-
enteresan birşey olmuş acep kaçakmı yapıyor dicem biraz saçma olacak garip
-
Hemde ne entresan ya hocam. kafayı yicem..
-
hoca sistemini incelemeden sebep şudur diyemez kimse:s elektriksel bi sorun olabilir. power supply de falan. dediğim gibi incelemek lazım.
-
rw'yi başka bir pcde dene. sorun yoksa büyük ihtimal power supply bozuk yada uyumsuzdur.