folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dvd Rw Yandı, İkincisi De Yanacak

Dvd Rw Yandı, İkincisi De Yanacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar Dvd-Rw çok güzel çalışıyordu.Dün dvd taktım ve yine sesli bir şekilde okumaya başladı.Ama okuması bi türlü durmak bilmedi.Taktığım dvd ile ilgili bir işlem yapmadığım halde durmadı.Ve en sonunda ortalığı yanık kokusu sardı.Kasanın yan kapağını açtığımda ateş çıktığını gördüm.Ama hala dönüyordu.Makinayı kapattım bi daha da çalışmadı.İçini açtığımda devrede feci şekilde yanmıştı..Sağlık olsun dedim geçtim..

Bugün arkadaşımdan emanet bir dvd okuyucu aldım Windows kurmak için.Ama ona da dvd'^yi takınca okuması bi türlü bitmek bilmedi.Bu sefer tongaya düşmedim dank etti hemen ve kapattım.Bir kaç kez daha denedi taktığım dvd'yi ölümüne döndürüyor.Power socked ve id'sini değiştirdim durum yine aynı.Hiç böyle birşeyler karşılaşmadım.İnternette araştırdım ama karşılaşan da olmamış galiba.Dvd emanet zorlamak istemiyorum sürekli deneyerek.Sorun neyden olabilir ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

enteresan birşey olmuş acep kaçakmı yapıyor dicem biraz saçma olacak garip

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hemde ne entresan ya hocam. kafayı yicem..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hoca sistemini incelemeden sebep şudur diyemez kimse:s elektriksel bi sorun olabilir. power supply de falan. dediğim gibi incelemek lazım.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

rw'yi başka bir pcde dene. sorun yoksa büyük ihtimal power supply bozuk yada uyumsuzdur.

Toplam Hit: 899 Toplam Mesaj: 5