Dvd Sürücüde Problem!
-
arkadaslar bende sony vaio laptop var ve matshita uj-840d dvd-rw var bos dvdleri bos cd olarak okuyor ve dogal olarak dvd yazamıyorum birde bazı dvdleri(yazılmıs olan) okumuyor ama orjinal dvd filmleri ve bazı dvdleri okuyor surucuyu tekrar yuklicem diyorum bulamadım mubarek sürücüyü sorun ne olabilir sürücüyü nerden bulabilirim
-
sonylerde sıkıntı olabiliyor hocam, muhtemelen dvd bozulmuştur, çok hassas oluyorlar. Sen en iyisi garantiye gönder...
-
bencede gatantıye gonder hacı
-
bence boşuna garantiye gönderme.Bazı sürücüler orjinal olmayan cdleri okumuyolar nedense.Ayrıca sony öle hassasda deildir o kadar.Zaten dayanıklı olması ve kalitesi yüzünden tutulur ya.Ama sürücün bozuk deildir demiyorum :D Birde cd sürücülerin driveri yoktur.Windows zaten onları otomaik olarak tanır.
-
1.5 yıldan beri okuyup yazılıyordu ne oldu bu pusta ya!garantiye yollamaktan tırsıyom neden diye sorarsanız serefsizler dandik ramleri deiştiriyorlarmıs birkac yasanmıs ornek var :) bataryayı olamicam bizim arkadas garantiye yollamıstı batarya ile birlikte batarya deişmiş 15 dk gidiyo sarjı olarak geri geldi garantiye verirken basında durabiliyoz mu laptopun:D
-
mesut589 bunu yazdı:
-----------------------------
1.5 yıldan beri okuyup yazılıyordu ne oldu bu pusta ya!garantiye yollamaktan tırsıyom neden diye sorarsanız serefsizler dandik ramleri deiştiriyorlarmıs birkac yasanmıs ornek var :) bataryayı olamicam bizim arkadas garantiye yollamıstı batarya ile birlikte batarya deişmiş 15 dk gidiyo sarjı olarak geri geldi garantiye verirken basında durabiliyoz mu laptopun:D
-----------------------------hepsinini fotosunu çek ramlerin seri numarasını al.
tüm donanımlarının seri numarasını al bir kağıda aktar.
servise verirken üzerinde bu donanımlar var diye kaşelet.
alırken kontrol et.
sözleşme yap yani.
hakkındır...
-
oyle yapacaz gibi gozukuyor
Toplam Hit: 1043 Toplam Mesaj: 7