Dvd Veri Kurtarma
-
Arkadaşlar elimde içinde 4 gb lık rar dosyası olan bir dvd var. Dvd Bilgisayarlar okuyor fakat içindekileri açmıyor ve kopyalamıyor. Yaptığım araştırmaya göre bu dvdyi kurtarma yazılımları mevcut. Bu yazılımlardan en öne çıkanları İsobuster ve cd recoverytoolbox. Cd recoverytool box indirdim cd kurtarmaya başladı fakat en az 1 hafta sürecek gibi gözüküyor. Netten gördüğüme göre isobuster bu konuda daha iyi ve hızlı fakat ne yazık ki ücretli. Ücretini ödeyip kullanayım dedim ama ücretide 40 dolar tek seferlik kurtarma içinde bu parayı vermek istemiyorum. Korsanda kullanmak istemiyorum. Sorum şu isobusteri aranızda kullanan varsa keyini ödünç verme gibi bir durum olabilir mi ? DVD kurtarana kadar kullanıp sonra silerim. Ya da bana daha hızlı ve ücretsiz bir alternatif verebilir misiniz ?
Saygılar
Mürit
seadog
Edit: Cd Recoverytool Box 1 mb veriyi yarım saatte kurtardı. 4gb veriyi 1024*4/2=2048 saat/24=85.33 gün/7=12.19 hafta da kurtarır :|
Acil Yardım lütfen :(
seadog tarafından 24/Ağu/15 12:44 tarihinde düzenlenmiştir -
kimse yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek ?
-
Bir up daha
-
Okuyamadığı için o kadar uzun sürüyor ona yapacak birşey yok. 1 MB yarım saatte kurtardı diye tamamı o kadar sürmez. Orayı zor okumuştur o kadar sürmüştür daha kolay okuduğu yerler olursa daha hızlı kopyalar. Dosyanın rar olması sıkıntı 1 bit bile okumasa dosyayı açamayacaksın. Kurtarmayı başlatıp beklemekten başka yapacak birşey yok gibi.