DVD-VR/+VR ??

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_KaiDe
    El_KaiDe's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2004
    Erkek
    DVD hazırlama yazılımları içinde genellikle DVD+VR formatında dosya açma yada yazma seçeneği bulunur.Her iki format DVD üzerindeki dosyaları sabit diske kopyalamadan,DVD üzerinden düzenleme ve ekleme yapmak için tasarlanmıştır ve bu nedenle sadece yeniden yazıla bilir medyalarla uyumlu olarak çalışa bilirler.DVD-VR yada +VR ençok bağımsız DVD oynatıcılar yada DVD medyaya kaydedebilen kameralar tarafından kullanılır yazma ve düzenleme programları bu formatları destekler ve bu sayede bilgisayarı kullanarak bu formatlarla ilgili işlemleri yapabilirsiniz. Bu formattaki kayıtların düzenlenme yeterliliği son derece düşüktür ve bu konuyla ilgili çok sayıda yazılım bulunmamaktadır.
    DVD+VR düzenlemeyle medya üzerinde açılan boşalan sadece aynı yere denk geliyorsa kullanılabilir. DVD-VR duzenlemeyle medya üzerinde açılan alan herhangi bir yerde kullanılabilir. Bu nedenle DVD-VR çok daha esneklik sağlar.
    DVD üzerinde slayt şov yazmayı destekleyen pek çok program bu formatlardan birini ya da ikisini destekler. Eğer bu formatları kullanıyorsanız, yenibir düzenleme yapmadan ve tüm dosyayı en bştan DVD'ye yazmadan yeni fotoğraflar, arka planlar, müzikler ya da menüler ekleyebilirsiniz.

    Anlamak yok çocuğum,anlar gibi olmak var;Akıl için son tavır,saçlarını yolmak var
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek
    e güzel vlalla

    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 1278 Toplam Mesaj: 2