Dvd Writer İ Bozuk Vista Ya Xp Yükleme?
-
selamlar, laptopun cd/dvd writer ı bozuldu arkadaşlar, windows vista, xp indirdim fakat sistem düşürme özelliğini kabul etmiyor. yani xp yükle seçeneği aktif değil.
windows açıkken cd siz xp setup ile format nasıl atılır? mümkünmüdür?
-
usb ile çekmeyi dene
-
-
ben yedekleri başka bir harddiske alıp başka bir bilgisayarda o harddiski biçimlendirip usb ile atmıştım sende öyle yapmalısın en garanti yol
-
oda detaylı iş ya, program önerirmisiniz, sardu ile yapamadım :D
-
Ben bir kaç kere 7 yi harici harddiskimden yüklemiştim. Daemon toolsu yükle harddisk veya usb(denemedim) içindeki .iso veya .nrg idi sanırım onu göster. Tabi ben windows açıkken yükeleme seçeneğini seçiyordum ama belki bilgisayarı yeniden başlatınca xp kurulumunu da başlatabilir.
-
Arkadaşlar benimde eski bilgisayara xp kurmam lazım, çökük duruyor. Ama cd dvd okuyucu yok. Sadece usb ile atabilirim. Ama harddiskte önemli olan çok şey var.
şimdi harddiskteki verilere bişi olmadan nasıl yaparım bu işi?
-
Tengri bunu yazdı
Arkadaşlar benimde eski bilgisayara xp kurmam lazım, çökük duruyor. Ama cd dvd okuyucu yok. Sadece usb ile atabilirim. Ama harddiskte önemli olan çok şey var.
şimdi harddiskteki verilere bişi olmadan nasıl yaparım bu işi?
2tane flash bulundur tekine linux live usb creator den linux kurucaksın ordan dosyalarını yedekliyceksin herhangi bi yere 2. usb bellekle de format atıcaksın