folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dvd-Writer İçini Açtım

Dvd-Writer İçini Açtım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

açtım.

kartları çıkardım motoruda çıkardım. lensi sarsmadan sildim  daha hiç tecrübem yok öyle bi deneyim dedim yani.

bu arada markası write master. cd yi alıyor fakat okuyamıyor muhtemelen sorun lazerde. ayarı kaçmış olabilir.

bu dvd writer la ilgili fiziksel bilgi verebilecek kimse varmı ?

maksat muhabbet olsun.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Hocam aynı şey benimde başıma geldi. Lazerin açısını kaydırdım. Ayar vidalarını ne kadar kurcalasam da tutmadı. Araştırdığım kadarıyla optik bi cihaza bağlayarak ayar veriliyormuş. Yani insan eliyle yapılacak bişi deil. Işının dvd yüzeyine dik olarak düşmesi gerekiyor. Madem cihazı elden çıkardın lazer kafayı yakıcı bir silaha çevirebilirsin. Metacafe de videolar vardı. Çakmak niyetine kullanırsın. Ben deneyecektim ama benimki dvd-r cd-rw idi. Olmazdı muhtemelen.

http://www.metacafe.com/watch/2988541/dvd_laser_silah_yap_m/

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

geçmiş olsun...

http://www.hepsiburada.com/lg-gh22np20-22x-pataide-kutusuz-dvd-yazici-siyah/productDetails.aspx?categoryid=17&productid=bd99049

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

yok zaten ümidi kesmiştik cihazdan merakımı gidermek için açtım.  yinede. motor falan bi bakayım dedim işte. motordan düzensiz  bi ses geldiğini zannettim ilk önce ama sanırım dengeyle ilgili bi şey var içinde tuzlukta ki pirinçler  gibi sallayınca  ses çıkarıyor.. neyse içinde ne halt var bilmiyorum.

lens  dediğin gibi çok hassas su  veya kolonyayla temizlemeyin diyolar hatta kuruyup üstünde iz bıraktığı için yani yeterince saf  olmadığından.

en iyisi  şu çakmak olayına bi bakayım ben.

matematik24.com
Toplam Hit: 1111 Toplam Mesaj: 4