Dvd Yazım Hatası
-
uzun zamandır olmuyordu bugün 3 dvd telef oldu.
dvd writer :LG
dvd marka+model:sony dvd+R
İLK 2 DVD hata vermemişti bu gün nie böyle yaptı ara ara bu sorun oluyor ama nedendir.. artık bizim emektar lg ile yolları ayırma vaktimi geldi yoksa ??
-
bide yüzde 4 te takılı kalıyor sonrada nero hata verıor işte bi kerede yazılamadı diye.
yeni format attım. bilgisayar temiz yani.
-
Hocam azen sorun dvd dende olabiliyor. Hatırlıyorum 50 lik kutu almıstım, 5 tanesi de arka arkaya yanınca adama goturmustum almıstı bunlar bazen oluyo diye.
Farklı kutudan yada farklı yerden dvd al dene
-
Dvd markasını değiştir hocam bi, eğer gene devam ediyorsa, al yeni bi dvdwriter...
-
Dvd yazıcının frimware güncelle baktın gene aynısını yapıyor yollarını ayırman gerekiyordur.
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam azen sorun dvd dende olabiliyor. Hatırlıyorum 50 lik kutu almıstım, 5 tanesi de arka arkaya yanınca adama goturmustum almıstı bunlar bazen oluyo diye.
Farklı kutudan yada farklı yerden dvd al dene
-----------------------------bi defa yine böyle bi sorun olmuştu 2 yıl önce 50 lik cd dms die bi markaydı 3 defa servise götürmüştüm 3 ündede srun yok demişti son götürdüğümde yazdırdığın cd leride getir demişti.. cd leri götürdüğümde bu cd lerde sorun var demişti sonra prınco almıştım sorun olmadı.
hatta o 50 lik cd yi carrefour götürmüştüm iade etmeye dedim bunları sürekli yazım hatası veriyor.. nnolacak falan
kadının verdiği cvp ;
--bunun paketi açılmış bunu alamayız (zeki insan)
-paketi açmadan nasıl kullanacam dedim :O :d
BEN Sizi reyon görevlisiyle görüştüreyim dedide iş tatlıya bağlandı.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Dvd markasını değiştir hocam bi, eğer gene devam ediyorsa, al yeni bi dvdwriter...
-----------------------------geçen ayda sony almıştım sorun yapmamıştı 2 tane dışında bende sallamadım ama... bakalım dvd writer ı emekli edecez gibi..