Dvd Yazım Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

uzun zamandır olmuyordu  bugün  3 dvd  telef oldu.

dvd writer :LG

dvd marka+model:sony   dvd+R

İLK  2  DVD  hata  vermemişti bu gün nie böyle  yaptı  ara  ara  bu  sorun oluyor ama nedendir..   artık bizim emektar  lg ile  yolları ayırma  vaktimi geldi yoksa ??

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bide  yüzde 4  te  takılı kalıyor sonrada nero  hata verıor işte  bi kerede yazılamadı diye.

yeni format attım.  bilgisayar  temiz yani.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Hocam azen sorun dvd dende olabiliyor. Hatırlıyorum 50 lik kutu almıstım, 5 tanesi de arka arkaya yanınca adama goturmustum almıstı bunlar bazen oluyo diye.

Farklı kutudan yada farklı yerden dvd al dene 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Dvd markasını değiştir hocam bi, eğer gene devam ediyorsa, al yeni bi dvdwriter...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Dvd yazıcının frimware güncelle baktın gene aynısını yapıyor yollarını ayırman gerekiyordur.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam azen sorun dvd dende olabiliyor. Hatırlıyorum 50 lik kutu almıstım, 5 tanesi de arka arkaya yanınca adama goturmustum almıstı bunlar bazen oluyo diye.

Farklı kutudan yada farklı yerden dvd al dene 

bi defa  yine böyle bi sorun olmuştu 2 yıl  önce    50  lik cd   dms  die bi markaydı  3 defa servise götürmüştüm  3 ündede  srun yok demişti son götürdüğümde  yazdırdığın cd leride getir  demişti..   cd leri götürdüğümde   bu cd lerde sorun var demişti  sonra prınco almıştım sorun olmadı.

hatta  o 50 lik  cd yi  carrefour  götürmüştüm iade etmeye  dedim bunları sürekli yazım  hatası veriyor.. nnolacak falan

kadının  verdiği  cvp ;

--bunun  paketi açılmış bunu  alamayız     (zeki insan)

-paketi açmadan nasıl kullanacam dedim  :O   :d

BEN Sizi  reyon görevlisiyle görüştüreyim dedide iş tatlıya bağlandı.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    Dvd markasını değiştir hocam bi, eğer gene devam ediyorsa, al yeni bi dvdwriter...

geçen ayda sony almıştım sorun yapmamıştı 2 tane dışında bende sallamadım ama... bakalım dvd writer ı emekli edecez gibi..

matematik24.com
Toplam Hit: 990 Toplam Mesaj: 7