Dvdwriter Sorunu
-
şimdi benim makina normal çalışıor açıyorum DVD yi koyuyorum takrar itekliorum içine ÇAT komple kapanıor makine arkakadaki şu 0 - 1 elektrik tuşunu illa kapatıp açıorum öyle açılıyor sorun daha yeni başladı güvenli mmodda açıorum bişi olmuor o zman sorun yok içine girebiliyorum ancak normalde zırt pırt atıyor dvd okuturken :S
-
Kısadevre vardır hocam
-
Arkadaşım sanırım BIOS unda sorun olabilir. Tam emin değilim ancak donanımsal bir sorun değil gibi. Güvenli modda DVD Writer sorunsuz çalışıyorsa, BIOS, sen işletim sistemini normal modda açtığında voltaj ayarlarını karıştırıyor. Dediğim gibi, emin değilim ama bir incele istersen.
-
tmm bios tansa hangi ayarı arkadaş onu bilsem saten yazmam :S
-
yokmu laaa bilen :) yuh tbt de ilk olsa gerek :S
-
ya bnde de bir dvd var hayatımda böle bişi görmedim..dvd nin yüzeyine bakıyorum yazılmış içi dolu..sonra pc ye takıyorum içine giriyorum içi bomboş.sonra evde dvd filim oynatıcısı var ona taktım.ondada 32 video fln var 26 ya kadar geliyor sonra açılmıyor..bunun mantıgı ne ?
-
biosu default ayarına getir load bios setup default gibi bişi yazar biosta orayla yap format at düzelmesse bilgisayarcıya götür ki düzelmiyceğini biliyorum aslında yinnede belki bunları yaparsan düzelir
-
dvd yi takmadın mı bilgisayar acılıyor .
dvd yi taktın mı bilgisayar acılmıyor sorun tam anlamıyla bu mu. müthiç türkçe anlatımınla bunu anladım ben doğrumu anladım kardeşim :)