Dvdwriter Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

şimdi benim makina normal çalışıor açıyorum DVD yi koyuyorum takrar itekliorum içine ÇAT komple kapanıor makine arkakadaki şu 0 - 1 elektrik tuşunu illa kapatıp açıorum öyle açılıyor sorun daha yeni başladı güvenli mmodda açıorum bişi olmuor o zman sorun yok içine girebiliyorum ancak normalde zırt pırt atıyor dvd okuturken :S

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

Kısadevre vardır hocam

Yaptık bişiler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Arkadaşım sanırım BIOS unda sorun olabilir. Tam emin değilim ancak donanımsal bir sorun değil gibi. Güvenli modda DVD Writer sorunsuz çalışıyorsa, BIOS, sen işletim sistemini normal modda açtığında voltaj ayarlarını karıştırıyor. Dediğim gibi, emin değilim ama bir incele istersen.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

tmm bios tansa hangi ayarı arkadaş onu bilsem saten yazmam :S

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

yokmu laaa bilen :) yuh tbt de ilk olsa gerek :S

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ya bnde de bir dvd var hayatımda böle bişi görmedim..dvd nin yüzeyine bakıyorum yazılmış içi dolu..sonra pc ye takıyorum içine giriyorum içi bomboş.sonra evde dvd filim oynatıcısı var ona taktım.ondada 32 video fln var 26 ya kadar geliyor sonra açılmıyor..bunun mantıgı ne ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

biosu default ayarına getir load bios setup  default  gibi bişi yazar biosta orayla yap format at düzelmesse bilgisayarcıya götür ki düzelmiyceğini biliyorum aslında yinnede belki bunları yaparsan düzelir

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dvd yi takmadın mı bilgisayar acılıyor .

dvd yi taktın mı bilgisayar acılmıyor sorun tam anlamıyla bu mu. müthiç türkçe anlatımınla bunu anladım ben doğrumu anladım kardeşim :)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
Toplam Hit: 886 Toplam Mesaj: 8